Интимно

Мъжът Скорпион в секса и любовта

Страстен и ненаситен

03.11.2020г. / 13 36ч.
Михаела Лазарова
Джош Дюамел е роден на 14 ноември 1972г. Снимка: Getty images

Джош Дюамел е роден на 14 ноември 1972г. Снимка: Getty images

Той е ненаситен в секса, спонтанен, голям ухажор и винаги готов да опита нещо ново. Мъжът скорпион е един от най-големите джентълмени в зодиака. Винаги разбира нуждите и желанията на жената до себе си. Въпреки че може да е болезнено ревнив, той винаги ще е силно желан. Ето какво още не знаете за този персонаж.

Мъжът Скорпион може да изглежда неемоционален, твърде спокоен и на моменти студен. Подобно на всички водни знаци, той е много по-приспособен към собствените си емоции. За да не губи контрол, не извежда на показ чувствата си.

Скорпионите не обичат да губят контрол върху себе си и ако все пак това се случи, го правят скрито от всички. Въпреки това, когато се намират в сериозна връзка, ще могат да ви разкрият тяхната мощна и страстна същност, която ще промени живота ви.

Мъжът Скорпион е грижовен, чувствителен и всеотдаен любовник, но на моменти реагира малко собственически. Това обаче е само начин той да изрази любовта си към половинката. Представителите на силния пол родени под този зодиакален знак, обикновено се считат за най-съвместими с Рибите и Раците.

Невъзможно е да се устои на магнетичния чар на Скорпиона. Той е интензивен, а неговата интуиция и страст го превръщат в съвършения любовник. Сексът всеки път е загадка, защото той обича разнообразието и романтичните изненади. Класическите секс пози са приятни за него, но ако искате определено да го впечатлите, ще трябва да вложите повече въображение между чаршафите.

Характерът на мъжа Скорпион е многопластов и сложен. Обикновено той е лоялен към приятелите и семейството си, неговият неограничен плам го прави вълнуващ партньор. Когато е гневен трябва много да внимавате, защото може да бъде много зловещ.

Като цяло мъжът Скорпион си знае мястото. Има аналитичен ум, любопитен е. Обикновено много добре управлява парите си. Винаги мисли преди да харчи и определено избягва да прави екстравагантни покупки, от които няма особен смисъл. Към любимата жена в повечето случаи е щедър и винаги се стреми да угоди на нейните желания.

Свързани статии

Какъв е във връзките?

Мъжът Скорпион е верен на половинката си или поне в повечето случаи. Въпреки своята загриженост и щедрост, той може да бъде отмъстителен. Зрелите представители на зодията са мъдри и биха могли да сдържат своя гняв, тъй като са се научили добре да управляват емоциите си.

Ако Скорпионът реши да прекъсне взаимоотношения, почти винаги го прави веднъж и завинаги. Мъжът Скорпион не се страхува, че може да остане сам. Неговата интензивна природа и очарователност бързо ще му помогнат да си намери нова половинка. Трябва да знаете, че той не желае да бъде пренебрегван.