Всичко за зодиите

Талисмани за късмет за зодия Телец

Пазят от негативни енергии

13.04.2021г. / 16 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ще познаете родените под знака на зодия Телец по тяхната бъбривост. Характерно за Телците е, че обичат лукса, ценят стабилността, комфорта и определено не обичат да губят пари. Търпеливи са, работата ги мотивира и през целия си живот се стремят да поддържат добър стандарт. Както останалите зодии в астрологията, така и те имат своите талисмани.

Защо жените Телци са толкова специални?

Фигурка на Буда – символ на щастието, късмета, парите, просперитета. Поставена в дома или офиса, тази фигурка може да помогне за подобряване на креативността, за „осветяване“ на нови пътища и възможности, за привличане на богатство, за откриване на истинската си същност.

Освен фигурката на Буда има и други специални предмети, които могат да ви донесат благоденствие:

Ароматни пръчици, които след запалване бавно изгарят – с аромат на лотос, жасмин. Те ще подобрят енергията край вас.

Ако харесвате бижута с камъни, може би ще искате да добавите към колекцията си и такива с изумруд и лазурит. Два камъка, които привличат късмета, елиминират негативната енергия. А тук може да видите и други камъни за вашата зодия, които имат положителни вибрации.

Растенията в дома винаги са добра идея, когато искаме да подобрим въздуха, но и да повишим своите положителни вибрации. Вашите, уважаеми Телци, са здравец, орхидея, алое вера, розмарин.

Малки символи на късмет, които може да носите като бижута или в портфейла си за привличане на богатство и успех са четирилистна детелина, малки раковини. В последните няколко сезона в магазините за аксесоари могат да се намерят красиви гривни, обици и колиета, в които присъстват и малки красиви раковини.

Колие с висулка във формата на подкова – пази от лош късмет.

Коментирай