Всичко за зодиите

Новолуние в Лъв на 8 август – време е за успехи

Можем да осъществим много от мечтите си

07.08.2021г. / 20 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъвовете ще помислят за своя имидж, мечти, желания, които искат да осъществят и може дори да сменят курса, да поемат в успешна за тях посока. 

С какво родените през август са толкова забележителни?

Представителите на зодия Дева ще повишат желанието си за успехи в работата, за отказване от някои вредни навици и като цяло за подобряване на физическото и емоционалното си здраве. 

Женски хороскоп за август

Скъпи Везни, по време на това новолуние, вашият фокус ще бъде върху дългосрочните желания, вашите приятелства и като цяло хората, с които общувате. Ще следите за нивото на комфорт, което ви носят или пък не, тези взаимоотношения. 


Скорпионите вероятно са разбрали, че що се отнася до тяхната работа, е време да преминат в съвсем нова посока в професионален план. Най-близките ви взаимоотношения ще изиграят роля в това. 

Изберете си сърце и вижте каква изненада ви очаква

Стрелци, новолунието ви кани да излезете от вашата зона комфорт. Периодът е подходящ за обучения, приключения, както и за разкрасяващи процедури. 

10 грешки, които зодия Козирог прави в любовта и връзките

Скъпи Козирози, вашият осми дом от емоционални връзки и сексуална интимност се активира по време на това новолуние. Желанието ви за романтика и дълбоки връзки съвсем естествено ще се повиши. Действайте!

Водолеите може да очакват хубав период за партньорствата, без значение дали в работната среда или интимен план. 

Рибите ще поставят фокус върху своето здраве и благосъстояние, ще отстояват своите желания и ще се чувстват прекрасно. 

Снимка: istock

Коментирай