Интимно

10 грешки, които зодия Козирог прави в любовта и връзките

Къде греши тази зодия в любовните отношения

27.07.2021г. / 15 37ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирогът е земна зодия. Всички земни знаци са разумни, практични, здраво стъпили на земята и с двата крака. Рядко летят в облаците. Връзките с тази зодия са осъзнати, надеждни, често дълготрайни, защото Козирозите не обичат да си губят времето с мимолетни отношения. За тях на първо място стои семейството въпреки широко разпространеното схващане, че работата и кариерата са най-важни за тях.

Как се държат различните зодии, когато харесват някого

Като земен знак, Козирогът предпочита да има репутация на целеустремен работохолик, който умее да се справя с всички ангажименти по най-коравия и стабилен начин. Под тази обвивка се крие дълбоко чувствителна душа, която старателно прикрива романтичната си страна. Козирозите са едни от най-надеждните партньори в любовта и семейството. Но въпреки това те допускат редица грешки, които често пречат на щастието им.

Кои са грешките, които Козирозите допускат в любовта и връзките?

1. Поставят работата пред любовта.

Козирогът е дълбоко свързан с работните си ангажименти. Много често им отдава приоритет, от което страда семейството му. Тази зодия често трудно изразява обичта и загрижеността си, което кара близките на Козирога да смятат, че са загърбени. В мислите му това не е така, но една от грешките му е, че трудно го показва. За да се радва на повече баланс в живота си е добре Козирогът да се научи да разпределя времето си поравно между работа и семейство.

5 зодии, които не се събират отново с бившите си

2. Отнема му много дълго време, за да встъпи в ангажираща връзка.

Когато са влюбени, Козирозите никога не бързат да правят следващи стъпки. Необходимо им е повече време да опознаят партньора си и да преценят дали да се ангажират с него или не. Това е така, защото когато прави нещо, Козирогът го прави на сто процента. За да се предпази от грешки той изчаква до последно с преценката си. Често това е грешка, защото го кара да пропуска щастливи мигове заради придирчивостта си.

3. Сдържа емоциите си.

Трябва да познавате изключително добре човек от зодия Козирог, за да разпознавате емоциите му. Той трудно ги показва. Те не са достояние за всеки. Само ако Козирогът позволи ще бъдете свидетели на неговите чувства. В противен случаи ще имате усещането, че се блъскате в бетонна и студена стена.

10 грешки, които зодия Скорпион прави в любовта и връзките

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 2 години )
Свободно време