Всичко за зодиите

Кои зодии ще имат късмет в любовта до края на 2021?

Може би вашата е сред тях

07.09.2021г. / 11 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта е една от темите, които постоянно ни вълнуват. Тя е в основата на всичко. Имаме мечти относно любовния си живот, нуждаем се от определени неща в една връзка, за да сме щастливи. Когато времето ни напомня, че краят на една календарна година наближа, винаги се питаме дали любовта ще ни носи хубави емоции или не.

Поглеждаме към звездната карта и родените под знака на зодия Везни ще са едни от щастливците, които ще имат прекрасно време до края на 2021 по отношение на любовните въпроси. Кои са останалите зодии с късмет в любовта? 

Зодия Скорпион

Ако сте родени под този зодиакален знак, това е чудесна новина за вас, защото оставащите месеци до края на 2021 година, ще ви донесат много романтични вълнения или ако повече ви допада може да го наречете и пеперуди в стомаха. Ще помислите над въпроси като дали другите ви приемат за даденост или оценяват дълбочината на вашите емоции.

Изберете си число и вижте какво ви очаква в любовта според зодията

Хубавото е, че всичко това ще остане зад вас и ако нямате половинка до себе си, много е вероятно да срещнете своята сродна душа. Тези Скорпиони, които са във връзка ще претърпят промени с партньора си, стабилизиращи взаимоотношенията им. Това ще ги направи много по-стойностни и вълнуващи. 

Зодия Дева

Благодарение на Сатурн,  Девата е другият знак в зодиака, радващ се на любовен късмет до края на 2021. Това са месеци, в които всички ваши усилия в любовен план ще ви се изплатят. Дори и да сте преминали през трудности, сега радостите ще ви накарат да забравите за тях.

5 зодии, които ще се радват на пари до края на 2021

Не се страхувайте да пуснете ненужното и да допуснете нови хора, които биха могли да влязат в живота ви, ако сте необвързани. Пред вас се открива нов път за любов, без значение дали сте във връзка или не. Намирате нов смисъл във всичко с любимия ви човек и това ви вдъхновява да ставате по-добри партньори един към друг. 

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 2 години )
kolko luji sum slu6ala v rabotata ???? ne me interesuvat ve4e, otdavna polojenieto e ot4aiva6to nelepo i glupavo- da si prosi6 zarabotenoto , da se moli6 za normalno osiguriavane .... pisna mi . gledam si li4nite 4uvstva kum Boiko i tova e vsi4ko koeto iskam ot jivota , realno da se slu4i a ne da pi6a kato glamava s 4asove
отговор Сигнализирай за неуместен коментар