Козуначен сладкиш с ром

Вкусен и лесен за приготвяне

28.03.2018г. / 06 30ч.
Аз жената
1 стар козунак
6 яйца
500 мл прясно мляко
1/2 ч.ч. захар
1 ванилия
няколко капки ром

1 стар козунак 6 яйца 500 мл прясно мляко 1/2 ч.ч. захар 1 ванилия няколко капки ром

Нарежете козунака на филийки или кубчета. Разбийте яйцата заедно със захарта, млякото, ванилията и рома. Намаслете тавичка за печене и подредете козунака, след което го полейте с яйчената смес. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 30 минути. Преди да сервирате оставете да се охлади добре.

Снимка: Анатолий Попов

Вижте още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Евгения Савова ( преди 7 години )
А какво се случва с млякото?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар