Писна ми

Не чакайте мъжът ви да започне да ви бие

18.03.2010г. / 09 49ч.
Аз жената
Не чакайте мъжът ви да започне да ви бие

Здравейте! Доскоро аз не можех да се наричам самотна майка, докато моят приятел, от когото имам 2 деца, не реши да ме пребие. Той по принцип има проблеми с алкохола, но никога не си го е признавал, освен да каже, че не помни нищо.

До такава степен ме би, че се чудех как ще избягам, за да звъня в полицията. Успях да звънна, но докато дойдат, той вече ми беше причинил комоцио . Не ме е удрял по лицето, за да няма белези. На всичкото отгоре полицаите не искаха да го прибират, защото нямало кръв.

Добре че дойде моя братовчедка да се развика и да ме закара в бърза помощ. А там други излагации. Майтапят се сестрите и викат на доктора “Ти защо не биеш своята жена да слуша?” Някакъв ад преживях.

Сега съм сама с 2деца и живея на квартира. Не мога да му простя това, защото никога не мога да забравя неговата злоба в очите му. А причината да ме пребие е, че са го изгонили от работа за един ден за да изтрезнее!!!

И сега съм сама с двете ми дечица – момиче на 5 години и момче, което след 20дни става на 1 година.

Имах нужда да напиша това. Знам, че не съм единствена и ако искате пишете и вие.

* * *

Той пие, как да постъпя?
Безплатна помощ за жертви на насилие
За по-ефективна защита срещу домашното насилие
Независима Обсерватория за насилието срещу жените в България
Програма за жени, преживели сексуално насилие

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Потресена ( преди 11 години )
Съчувствам за станалото! Ужасно е! Добре че сте избягали и сте се разделили с побойника! Не се връщайте никога! Алкохолика е страшен! Имам само един въпрос към вас - на 26 години сте, имате деца, отговорности , родили сте му две деца, така и не сте разбрали че човека не става за семейство, побойник е, и алкохолик?Защо се обвързвате с такъв мъж?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
mystique ( преди 11 години )
Проблеми с алкохола, от който не помни нищо? Гонят го от работа, за да изтрезнее? Ти имаш 2 деца от такъв човек? Да, хубав ти е съветът да не чакаме да ни бият, а ти къде спа досега? Трябвало е отдавна да се сетиш, че семейство с алкохолк не можеш да имаш и да се изнесеш с децата. Дано поне те не усвоят "добрия" пример, даден от баща им!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар