Нотификации

Любовен хороскоп за 19 – 25 август

Венера носи положителни вибрации

19.08.2019г. / 16 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка:istock

Снимка:istock

Тази седмица Венера влиза в Дева, който е най-сдържаният знак на зодиака. Тя ще остане в него до 14 септември. Когато планетата на любовта е в този знак, ще си задаваме въпроси като „Тази връзка как функционира?“, „Какво не е наред във връзката ми и как мога да го поправя?“. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако сте необвързани, не си стойте у дома, а бъдете по-социални. Венера ще ви окаже своята подкрепа по отношение на любовта, която може да срещнете на различни места. Във фитнеса, при зъболекаря, фризьора... Обвързаните представители на зодията ще се радват на хармония с партньора, но не бива да я приемат за даденост. Любовта се доказва всеки ден.

Знаци на любов, които всъщност са манипулация

Телец

Дори и да се опитвате, няма да можете да избегнете любовта, уважаеми Телци. През изминалите дни, Марс се премести във вашия сектор на романтиката и към него тази седмица се присъединява Венера. В тази космическа двойка, любовният ви живот ще стане по-вълнуващ. Отдайте се на приятни моменти с любимия човек. Необвързаните също имат шанс да срещнат своята половинка.

 

 

Близнаци

Ако нямате половинка до себе си, това определено е седмица, в която няма да ви бъде скучно и може да очаквате раздвижване по отношение на любовта. Венера ще ви окаже своята подкрепа. Имате шанс за ново познанство. Някои от обвързаните представители на зодията може да се съберат под един покрив с любимия човек. Най-хубавото е, че това ще им донесе щастие.

С кои 3 зодии всеки знак може да има щастлива любов?

Рак

Необвързаните Раци да се оглеждат, защото любовта е някъде около тях, някоя специална личност, която веднага ще привлече вниманието им. Ако вече се намирате в сериозна връзка, комуникацията с любимия човек ще върви хармонично. Ще осъзнаете колко е приятно да разговаряте, да споделяте, когато има положителни вибрации около вас.

Коментирай