Нотификации

Седмичен хороскоп за 17 – 23 февруари

Близнаците да внимават с парите

17.02.2020г. / 09 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Водолей

Старанието ви този път ще е впечатляващо. Ще надминете себе си, опитвайки да направите нещата по най-добрия начин. Получените резултати няма да останат незабелязани, още повече че покрай текущите дейности ще успеете да довършите и някои изоставени. Шефът може да ви постави на леко изпитание, възлагайки ви занимание, с което нямате никакъв опит. Приемете предизвикателството, ще покажете на какво сте способни.

И за да има „равновесие в природата“ близките ви у дома също ще ви отрупат със задачи. Към тях можете да смените подхода. Подсказвайте им как да се справят и ги мотивирайте да проявят самостоятелност. Ефектът ще е двоен: те ще се зарадват на постиженията си, а вие ще си осигурите допълнително време за почивка. Бъдете внимателни по време на пътуване, съществуват предпоставки за травма.

Любовен хороскоп за 17 – 23 февруари

Риби

Меркурий започва ретроградното си движение във вашия знак. Желателно е за известно време да се окажете от новите инициативи. Преразгледайте недовършените проекти или онези, с които се е наложило да се справите набързо и не сте доволни от резултата. Ще разполагате с достатъчно възможности за корекции, които ще са по-ефективни, ако ги правите самостоятелно.

Не се занимавайте с чужди проблеми. Преди да предложите помощ помислете доколко въпросът е сериозен и доколко човекът, който ви моли за съдействие сам се е вкарал в погрешна схема. Не отказвайте, ако ситуацията е наистина критична, но не инвестирайте енергия в усложнения, предизвикани от нечия глупост.

Коментирай