Нотификации

Таро карта за 23 ноември

Днес може да се разреши ситуация или проблем

23.11.2021г. / 08 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Четворка чаши

Умора, тъга, насищане с емоции и събития, като че ли имаме нужда от дълга почивка, за да си възстановим енергията; може би гледаме в друга посока и искаме нови неща, но се чувстваме твърде уморени, за да започнем.

Съвет за деня – Страшният съд

Съдът изобразява Архангел Гавраил, Божий пратеник, който тръби, което е призив за събуждане. Управлявана от елемента Огън, тази карта е за прераждане и възкресение. Това е Денят на Страшния съд, време, когато трябва да се примирим с миналото, да го простим и да направим смела промяна, за да се движим в нова посока. Като съвет към Четворка чаши се пада, за да ни мотивира да не оставаме повече в това апатично състояние на пресищане и умора.

В работата: Днес може да се разреши ситуация или проблем, които от дълго време не са имали решение. Това може да ви извади от апатично състояние и да ви мотивира да се активизирате.

За влюбените и семейните: Стоите на прага на промяна, но сякаш нямате желание да я осъществите. Събитията обаче ще ви принудят да приемете новото.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

 

Коментирай