Влог: Ето как

Красиви идеи за грим и прическа за Свети Валентин в новия епизод на „Ето как“

Очаквайте красиви предложения от топгримьора Кирил Гуцов в live епизода ни, посветен на празника на любовта

21.01.2021г. / 12 21ч.
Мария Дуковска
Визия: Az-jenata.bg

Визия: Az-jenata.bg

Във въздуха ухае на любов, а това не е случайно, защото наближава най-романтичният ден в годината – Свети Валентин! Дори да не сме от най-сантименталната порода, няма как 14 февруари да не ни развълнува и вдъхнови. За този ден по традиция се стараем да изглеждаме красиви, сияещи, женствени, прелестни.

Като ваш верен помощник в тази приятна мисия „Направи ме красива“ сме насреща ние, екипът на Az-jenata.bg. В новия ни епизод от влога „Ето как“ ще ви дадем идеи как да разнообразите визията си за празника.

Очаквайте live епизода ни на 5 февруари (петък) от 14 часа във фейсбук страницата ни и в сайта, в който топгримьорът Кирил Гуцов ще ви представи специален романтичен и красив грим за 14 февруари.

Освен идеи за грима, в епизода ще видите и предложения за празнична прическа. Можете да участвате в live епизода като задавате въпроси или коментирате, а специалните ни гости ще ви отговорят в реално време.

Очакваме ви на 5 февруари (петък) от 14 часа в Az-jenata.bg и във фейсбук страницата ни!

Тук можете да видите епизода за есенните тенденции в грима, в който гости ни бяха Кирил Гуцов и модела Теодора Тодорова:


Коментирай
Здраве и красота
Свободно време