Интимно

Защо мъжете ме избягват

07.06.2010г. / 09 21ч.
Аз жената
Защо мъжете ме избягват

Красива си, все още в добра възраст, обличаш се добре, необвързана – идеалната жена! Но – не, мъжете те избягват. Или просто не можеш да намериш правилния мъж! Нещо се случва, но като че всичко е против това да попаднеш на някого, който гледа със симпатия към теб, иска те и дори мечтае за теб! А времето минава ...

Ето няколко възможни от говора на въпроса Защо ме избягват мъжете?

Прекалено си секси
Мда, знай го, мъжете страшно искат секси жена, но и малко или много ги е страх да се захванат именно с такава. Знай, често предпочитат грозничка пред прекалено секси мацка. Прочетете още по темата тук.

Много обожатели
Има прекалено много мъже наоколо ти и всеки от тях си мисли, че ти си с другия. Тази привидна конкуренция всъщност прави така, че ти в крайна сметка оставаш ... сама!

Прекалено семпла
Колкото не харесват прекалено секси изглеждащи момичета, мъжете не харесват и твърде семплите. Просто дънки и блузка не би привлякла ничий поглед. Махни елечето, смени прическата, престраши се за пола или обувки с токче, отвори деколтето или просто сложи по-ярък грим днес!

Не се нахвърляй
Една от добре известните тайни е, че мъжете не обичат момичетата да им се нахвърлят. Те трябва да са победители! Направи избора си, но го примами и остави той да е водещият във връзката ви, а не ти.

Излез навън
Голяма грешка е да си мислиш, че животът ей така ще ти поднесе мъж на тепсия. Излез и го търси! Ако си стоиш по цяла вечер или от петък до неделя у дома – няма да го срещнеш! Бъди сред хора, срещай нови хора, оглеждай се.

Важно и последно правило
Спазвайте горните съвети, но в крайна сметка – доверете се на сърцето си! И се оставете на съдбата. Така в точния момент ще се появи точният човек, твоят принц на бял кон и нещата ще са ОК. Повярвай!

Опитай и теста Добре ли се справяш на първа среща

* * *

Избери си мъж
Кога ще имаш ново гадже

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
sweet ( преди 11 години )
Не се нахвърляй ,tova e vqrno,az vednaj taka postapih i toi sega kato me vidi gleda da ne e mnogo blizo do men:d
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
erkosz ( преди 11 години )