Интимно

И все пак, животът е прекрасен

29.09.2005г. / 18 34ч.
Аз жената
И все пак, животът е прекрасен

Човешкият живот е един миг от вечността изпълнен с премеждия и очакване на доброто. Животът ни подлага на какви ли не изпитания, поднася ни изненади, когато най-малко ги очакваме, за да изпита силата и вярата ни в него, а и нали болката и страданието ни правят по-силни и ни карат да се борим с всички сили, за да успеем, защото въпреки всичко животът продължава.

Много хора смятат, че са родени само за да страдат, но забравят, че в живота има много неща, които могат да ти доставят радост, не само парите и колите могат да те направят щастлив – не всичко в живота е пари има много по-ценни неща.

Понякога духовното е много по-значимо от материалното. Да не забравяме, че след всяко зло идва нещо добро, което ни стимулира и ни връща вярата в доброто.

Животът ни предизвиква на двубой и най-голямата грешка, която можем да извършим е да се откажем без дори да сме опитали да се сражаваме срещу трудностите.

След всяко зло идва нещо добро – трябва да живеем за това добро и в най-тежките моменти да си повтаряме "и все пак, животът е прекрасен" и да не забравяме, че щастието е в малките неща. Не се изисква да имаш много за да бъдеш щастлив, напротив, трябва ти съвсем малко, стига само да успееш да го оцениш.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
kremena ( преди 11 години )
da naistina jivotat e prekrasen stiga da mojesh da go jiveesh:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
вики55 ( преди 11 години )
1 rate up comment 0 rate down comment
al ( преди 11 години )