Интимно

Нещата, които мъжете не правят в истинския живот, а само на екрана

12.09.2012г. / 13 53ч.
Ана Петрова
Нещата, които мъжете не правят в истинския живот, а само на екрана

Със сигурност всяка една от нас припада по някой невероятно красив и популярен киноактьор. Със сигурност ни се иска и ние да сме главна героиня в романтична комедия... Но докато бършем сълзи след края на поредната романтична драма, е редно да се замислим – наистина ли мъжете биха действали по същия начин, ако историята се развиваше в реални измерения. За жалост отговорът е или „не“, или „изключително рядко“.

Ето някои неща, които можем да очакваме само от двуизмерни герои:

1. Да се влюби в жена с маска.

Дори на бал с маски, можем да отсъдим, че като цяло мъжете предпочитат да залагат на сигурното. Въпреки магнетичната мистериозност, дама, която прикрива лицето си, вероятно има и други дълбоко спотаени тайни.

2. Да проявяват волско търпение заради любовта си, докато капризната им жена руши апартамента им.

Живеем в свят, в който материализмът заема предни позиции. Един съвременен мъж първо би прекратил деянията на любимата, пък после да пристъпи към евентуален разговор.

3. Да чакат любимите си с часове на стълбите пред тях.

Чисто физически вече няма време за това. Освен това сме станали и по-директни – ако трябва да се видим и да разговаряме, дори съобщение по телефона ще ни спести дългото чакане.

4. Да тичат след жени.

Тук се включва и частният случай – буквалното гонене на жена в самолет по пистата на летището. Последното е и нелегално...

5. Да разменят с приятелите си съвети за флиртуване, целувки и танцови стъпки; да измислят цели сценарии, с които да впечатлят момичето на мечтите си.

6. Да хванат бас с нас, че ще се влюбим в тях.

Изключително романтичен трик, който така измислят, че при всички случаи те печелят, или разчитат че самият бас е достатъчен, за да хлътне по тях красавицата.

7. Да си спомнят малка сделка, която са сключили с красиво момиче в някоя романтична нощ, и изненадващо да я изпълнят.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай