Интимно

Романтиката витае във въздуха – грабнете я!

Идеи за прекарването на романтични моменти с любимия човек

20.11.2012г. / 11 34ч.
Снежана Проданова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Всеки от нас си има своя версия за романтична вечеря или романтична среща, но общоприетите цветя, подаръци или куверт за скъп ресторант не винаги са задължителни условия за прекарване на незабравими моменти с любимия човек. Ето как с малко средства и доза изобретателност можете да направите това:

Свързани статии

Ако имате на разположение цял почивен ден и времето обещава слънце, няма по-приятно място за романтична разходка от пременената в топли есенни багри планина. Можете да изберете дали да походите по пътеките с раница на гръб или да се наслаждавате на живописния пейзаж пътувайки с колата си и на фона на любима музика.

Времето ви е ограничено? – тогава обиколете близкия парк и си направете фото-сесия. Обявете домашен конкурс за най-оригинална снимка и измислете специална награда за победителя.

Една изключително приятна дестинация през хладните есенни дни би била някоя от винарските изби в региона ви. Повечето от тях предлагат свободна дегустация и е сигурно, че ще имате приятни спомени от тази разходка докато опитвате в къщи закупената от винарната бутилка пивко червено вино.

А защо да не съчетаем приятните часове на общуване с полезно физическо натоварване. Вариантите са много – колоездене, федербал, фрийзби, тенис. След това заслужената почивка може да се изрази в гледане на хубав филм или любимо телевизионно шоу.

Да споделим вечерта в компанията на приятели е друг начин за приятно и романтично общуване с любимия човек. Можем да организираме танцова забава у дома – гарантирано ви е по-приятното прекарване, отколкото на дискотека или бар – със сигурност ще слушате само избрана от вас музика и ще сте заобиколени от близки хора.

Прегледайте седмичния справочник за предстоящите културни събития във вашия град. Посещение на романтична театрална пиеса, красива фотографска изложба или оперен спектакъл би създало запомнящи се моменти и би разнообразило по нестандартен начин връзката ви с любимия човек.

Коментирай
Здраве и красота