Интимно

Белгиец подаде молба за развод – живял с мъж, без да знае

19 години в неведение да живееш и правиш секс с „жена“, която преди това е била мъж

28.11.2012г. / 10 43ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След 19 години брак белгиец разбира, че жена му в миналото е била мъж, пише The Telegraph. По думите на 64-годишният Ян белгийските власти дълго време отказвали на Моника гражданство, тъй като нейните документи предизвикали у тях „големи съмнения“. Въпреки това, когато трудностите били преодолени, Ян се оженил за своята любима, която била много привлекателна жена.

Свързани статии

От предишния си брак Ян има две деца, затова двамата съпрузи решили, че няма да създават повече деца. Мъжът споделя, че не е забелязал нищо странно по време на сексуалните им контакти. Отсъствието на менструация у жена му също не му направило впечатление, тъй като Моника го заблуждавала, като използвала в определени дни дамски превръзки.
И един ден приятел на Ян му казва, че Моника преди това е била мъж.

Измаменият съпруг принудил „жена си“ да му разкаже за операцията за смяната на пола. Изясняването на отношенията между двамата било толкова бурно, че се наложила намесата на полицията.

Горкият мъж подава молба за развод и посещава психотерапевт заради получения стрес, въпреки че засега белгийският съд не му позволява да изгони Моника от общия им дом.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Соня ( преди 11 години )
хахаха... Браво на таз жена... т.е. мъж де... Егати, глупакът е бившят й (вероятно) вече съпруг. Те, западняците, за щяло и нещяло ходят по психиатри и психоаналитици - явно са с много лабилна психика. Защо не дойдат да живеят тук в България - да работят като волове и да получават символични заплати. Тогава няма да имат нужда от психо-специалисти...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 2 rate down comment
.. ( преди 11 години )
Ето затова трябва да избият такива същества и да има строг контрол...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 2 rate down comment
Яна ( преди 11 години )