Интимно

6 неща, с които жените стряскат мъжете

Само споменаването на бившия спира сърцето на мъжете

04.12.2012г. / 11 35ч.
Ана Петрова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Случайно или не – често жената стряска любимия мъж, като го поставя в необичайна ситуация и прибързано обявява връзката им на всички приятели и роднини или му разказва за бившата си любов. Тогава мъжът може да бие спирачки, да охладнее и да загуби интерес към вас. Не бъдете припрени, бързайте бавно в любовта и щадете нежното мъжко сърце.

Свързани статии

Споменаването на бившия

Ако държите на човека, с когото излизате, той ви е повече от симпатичен и искате да видите докъде можете да стигнете заедно, не споменавайте бившия. Нито правете сравнения между двамата, нито разказвайте романтични истории за местата, където ходите с настоящия си приятел, защото той би се замислил – дали толкова ви е грижа за него, ако все още мислите за старото гадже?...

Вие и обществото

Не бързайте да променяте семейното си положение само след първите три срещи. Всъщност не бързайте да го обновявате дори след 30-тата ви среща. Първо поговорете, обсъдете отношенията си и едва тогава ги споделяйте в социалната мрежа. В противен случай има риск въобще да не доближите мишката до личните си настройки в интернет.

Запознанството с техните

Родителите се вълнуват много за живота на детето си, въпреки, че може да е вече на 30 години. Ето защо не трябва да предизвиквате майка му и баща му да си мислят, че вие сте бъдещата им снаха – при евентуална раздяла те ще са може би най-разочаровани. По същият начин не го запознавайте с вашите, поне докато не минат няколко седмици откакто сте заедно.

Бебета

Сериозна стъпка, при чието изпълнение така може да се спънете, че да не се изправите с дни. Влюбчивите дами имат тенденцията веднага да си представят как би звучало името им с фамилията на мъжа отсреща или как биха изглеждали децата им. Никой няма да ви таксува за въображението ви, но дръжте езика зад зъбите си, поне докато не сте сигурни, че връзката ви е повече от сериозна.

Качествен контрол и мисия „промяна“

Много, много рядко един мъж би посрещнал с отворени обятия забележките ви по облеклото му, визията му, хранителните му навици и т. н. В момента, в който усети натиск от ваша страна, автоматично ще активира защитен режим и ще се отчужди. Настоятелността няма да е във ваша полза.

Темата за секса

Твърде деликатна е, че да се засяга в ранна фаза на връзката ви. Освен ако химията помежду ви не отведе и двама ви право в леглото, не намесвайте темата в ежедневните ви разговори. Сексът разчита на импулси от двама ви, а не от изводи, до които сте стигнали по време на обсъждането му. Не бързайте и не плашете евентуалната си бъдеща половинка.

Коментирай