Интимно

Девет неща, които мъжете искат да знаем за тях

Какви мисли се въртят в главата на мъжа?

14.12.2012г. / 15 07ч.
Ана Петрова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Както за един мъж женското съзнание е или най-сложната система, която природата е създала, или най-голямата й грешка, така и за нас е много трудно да разберем какви мисли се въртят в главата на любимия. Често ставаме жертви на собствените си предположения и си създаваме грешни предубеждения. Ето какво един мъж би се радвал да знаем без да трябва да ни го казва:

Мъжете обичат да се гушкат

Навсякъде се говори, че мъжете мислят само за секс. Истината е, че чувството за сигурност, спокойствието от това да си в обятията на любимия, да чувстваш диханието му, ритъма на сърцето му само по себе си е нещо уникално и мъжете, колкото и жените, копнеят за подобни моменти.

Свързани статии

Пийналата жена не предизвиква възбуда

Когато човек има известно количество алкохол в кръвта, същността му придобива различни измерения. Вярно е, че ако искаш да се сближиш с някого, трябва да го познаваш във всичките му състояния, да си наясно със слабостите му (защото именно те проличават, когато сме пили алкохол), но повечето мъже предпочитат да си създадат впечатления за дамата срещу тях на чаша вода, не водка.

Многото грим не привлича вниманието

Поне не по позитивен начин. По телевизията и в интернет гримът се проповядва като най-добър приятел на жената. Човек би си помислил, че липсата на грим на нечие лице е едва ли не нередно. Естествената красота все още е обект на култ. Попитайте случаен мъж на улицата – повечето от тях биха заявили, че предпочитат жена без грим.

Жените никога няма да разберат смисъла на спорта

Правили ли сте си опита по време на футболен мач да изключите телевизора точно, когато някой от отборите осъществява атака? Ако животът ви е мил, не се и опитвайте. Спортът повдига адреналина на мъжете по начин, който много рядко е характерен и за жените. Всяка секунда спортно време за тях е прекарана вечност в безтегловност. Прекъсвайки я, връщаме гравитацията и те се приземяват със силен удар отново при нас.

Отдадеността плаши мъжете

Ние го наричаме отдаденост, а за тях това е моментът на осъзнато помъдряване и узряване. Мисълта, че вече няма да има толкова често безгрижни вечери с приятелите, купони у дома, когато той пожелае и т. н., предизвиква притеснения от негова страна. Да внимаваш за всяка стъпка определено не е лесно, затова не трябва да ги насилваме и е добре да им оставяме пространство да дишат.

Секс под душа не е добра идея

Изпробвалите го споделят, че нито е лесно, нито е и толкова приятно, колкото си мислим. Комбинацията вода-сапун създава и предпоставки за инциденти... затова леглото или която и да е друга хоризонтална повърхност у дома и извън него са за предпочитане.

Най-често липсата на настроение се свързва с цикъла

Универсалният въпрос на въпроса „защо приятелката ти ти се сърди?“ – „Защото е в цикъл.“ Не че не се опитват да разберат страданието, през което минаваме през това време на месеца, но и не се чувстват длъжни да са виновни за всяко малко нещо, което ни подразни. Ако за момент се поставим на тяхно място, може би ще преосмислим поведението си спрямо тях.

Мъжете обръщат внимание на дрехите ни

Не е вярно, че погледът на мъжете се заковава на едно и също място, независимо дали нещо го покрива или открива. Внимателните джентълмени се съобразяват с това дали приятелката им е на високи токчета и не чакат тя да им се оплаче, ами не я карат да върви по-продължително време. Ако жена се появи на футболен мач с токчета или на изискана среща с неподходящи дрехи, това не би убегнало на мъжкия поглед.

Красивата жена си остава красива

Независимо дали мъжете са обвързани, жена, която притежава качества на богиня, не може да бъде лесно пренебрегната. Може да им се изплъзне случайно някой таен поглед, но това не означава изневяра. Момичета, та нали и ние постоянно припадаме по известни актьори и красиви мъже, въпреки че си имаме сериозен приятел?

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
тя ( преди 11 години )
Защо непременно трябва да съществуват някакви невероятно отличителни "неща" и то точно 9 :))) Всяко човешко същество има нужда от внимание, лично пространство, красота, обич, топлина - мъжете да не са извънземни та непременно се опитвате да клиширате същността им под общ знаменател
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 0 rate down comment
Георги ( преди 11 години )
По-големи безмислици за мъжете не бях чувал. Ами като не знаете попитайте и ще ви се обясни, а не фантазирайте.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар