Интимно

Пет бързи съвета за първа среща

Как да свалим желания мъж

18.02.2013г. / 11 04ч.
Ана Петрова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Има жени сред жените, които все още се виждат далеч от брачното ложе, далеч от сериозната връзка, далеч от отговорностите в семейството. Много често това са мъжки момичета, които харесват свободата си и имат желанието да й се насладят възможно най-дълго време. Друг път става въпрос за жени, които имат нуждата безобидно да пофлиртуват с красавеца от снощния бар. Ето няколко бързи съвета за тези, които излизат на среща след приятен флирт от предната вечер:

Отражения на славата

Наблюденията на психолозите показват, че мъжете ще ви сметнат за атрактивна, ако разберат че и други мъже ви харесват. Достатъчно е да сме привлекателни за един и вече ще сме по-популярни и сред останалите.

Ето защо ще бъде от полза, ако при първата среща с мъж, който искате да ви хареса, попаднете „случайно“ и на ваш познат, който демонстрира колко сте забавна и привлекателна за него.

Свързани статии

Първо покажете собствена позиция, после отстъпете

Да хвалиш и да се съгласяваш невинаги е най-добрата стратегия. Ако искате да спечелите истински интереса на събеседника си, добре е първоначално да отстоявате своите позиции, а после да потърсите допирни точки.

Говорете за неща, които и двамата мразите

В една статия, озаглавена „Взаимно привличане на базата на негативността“, психолози разкриват, че да споделиш негативната позиция на другия създава много по-бързо усещане за сближаване, отколкото ако разговаряте за неща, които и двамата харесвате.

Постарайте се усмивката ви да е искрена

Ако искате да съблазните с усмивка, не е достатъчно да дръпнете устните си встрани. Необходимо е да участва цялото ви лице. Очите са най-важни и ефектът е много по-голям, ако те се „усмихват“ заедно с устните.

Не избягвайте темата за предишните си връзки, но и не я натрапвайте

Еднакво неефикасно е както да подчертавате броя и значението на предишните си връзки, така и да бъдете излишно скромна. Добре е да търсите равновесие, а не крайности: от една страна бъдете либерални и склонни на компромиси, а от друга страна отворени и търсещи.

Коментирай