Интимно

Кога мъжете падат от небето в краката ви

Магия за любов

20.02.2013г. / 10 50ч.
Надежда Маринова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Липсата на любов ви прави нещастни. Това е най-честата причина, защото: биологичният ви часовник тиктака, искате мъж и то не какъв да е, а най-подходящият, баба ви мечтае да гушне правнуче, преди да умре, майка ви ви държи под напрежение. Кога най-после ще срещнете подходящия мъж? Понякога е въпрос на съдба, но понеже имаме и свободна воля можем сами да „оплетем кошницата си“.

Свързани статии

Рационален подход

Първо се уверете, че причината не е във вас. Ходите ли редовно на фризьор, обличате ли се модерно, излизате ли сред хора, имате ли профил в социалната мрежа. Подсилете женствеността си и ще започнете да „излъчвате“ любов. Подковете се с информация за техниките на флирта и особеностите на мъжката психология и действайте, атакувайте. На принципа „проба-грешка“ няма как да не успеете в един момент.

Езотеричен подход

В навечерието на Нова година и на рождения ден или пред запалената свещ в църквата си пожелавате скоро да срещнете принца. Може да не се случи от първия път, но продължавайте да опитвате.

Медитация за любов

Много хора медитират, без да го знаят. Просто го правят за техните си неща. Банкерите 24 часа медитират за пари – и по цял ден ги премятат в ръцете си. Сладкарите сънуват торти и ги правят в реалността. Мислете си за любов: ставайте с тази мисъл, лягайте с нея. Четете любовни романи и поезия, гледайте любовни филми. Рисувайте любовни символи в картини или обикновени ваши драсканици. Нали знаете – „Каквото си мислиш – това се случва“.

На ръба на фантазията

Счита се, че розовият кварц привлича любовта като балансира сърдечната чакра. За да ви провърви в любовта, обградете се с този минерал – носете го като медальон, ключодържател или само камък в джоба, който всеки ден дръжте в ръка, докато гледате телевизия, например.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Романтичка ( преди 11 години )
Е по-повърхностен материал не бях чела и във форуми на тийнейджъри на възраст 13-14 години! Не знаех, че любовта се изразява в падането на мъжете в женските крака, дори самото заглавие е идиотско! Любовта те намира, ако си отворен за нея, ще си щастлив!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 0 rate down comment
НЕфлюбена ( преди 11 години )
Леле, по-големи тъпотии не бях чела скоро! Много е дори и за вашия сайт.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 1 rate down comment
Ето така ще стане ( преди 11 години )
Стойте си само в къщи и изпълнявайте посочените в статията методи и няма как да не си намерите под леглото мъж. /евентуално Кен , приятеля на Барби/
отговор Сигнализирай за неуместен коментар