Интимно

Идеалната любовна среща с Рак

Как да се справим с емоционалността на мъжа Рак

09.03.2013г. / 10 31ч.
Ана Петрова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Вълнува ли ни зодията на мъжа, с когото излизаме? Интересен факт е, че да. За да опознае света и хората около себе си, човек използва различни методи. Един от тях е сравнението. Ако жена, чийто баща е инатлив Водолей, излезе на среща и установи, че привлекателният мъж срещу нея на масата също е роден под знака на тази зодия, непременно ще си направи няколко бързи извода за личността му.

Как да подходим, ако сме хванали представител на зодия Рак?

Бъбривостта – настрана!

Луната владее знака на Рака. Съответно мъжете, които са родени под този знак са по-големи мечтатели, предпочитат да се отдадат на собствените си мисли и избягват шумотевици. Няма да си направите услуга, ако постоянно говорите за себе си и не му давате думата.

Свързани статии

Вярвайте му

Раците са изключително грижовни и отзивчиви към хората, които обичат. Биха пренебрегнали дори себе си, за да предпазят любимия, затова не показвайте каквито и да било съмнения във отдадеността им.

Бъдете амбициозни

Ако имате цели в живота, които следвате с амбиция и хъс, не крийте това от мъжа Рак. Той би оценил напълно качествата ви и би погледнал на вас по по-различен начин.

Неговите таланти

Много често Раците са всестранно развити личности с много таланти. Бъдете наясно със способностите на мъжа, с когото излизате. На хората им харесва да виждат в чуждите очи възхищение от успехите и постиженията си.

Съчувствайте му

Раците по-трудно владеят себе си и успяват да реагират адекватно, когато става въпрос за споделяне и разбиране. Покажете му съчувствие и го предразположете да не изпитва притеснения във ваше присъствие.

Промени в настроението

Имайте предвид ярката емоционалност на мъжете Раци. Най-често те са хора с променливо настроение. Могат да плачат от смях и от тъга. Бъдете готови да ги подкрепите във всеки един момент.

Окуражавайте го

Именно заради чувствителността си, Раците са склонни да се усъмняват в себе си. Ваша ще е задачата да го убедите в противното на това, което го мачка, или най-малкото да го освободите от настоящите му притеснения.

Коментирай