Интимно

Глобиха влюбени, че правят секс в Храма на свещената вода

На някои места физическата любов е забранена

08.03.2013г. / 12 07ч.
Надежда Маринова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Двойка влюбени естонски туристи били заловени да правят секс в Храма на свещената вода на остров Бали, Индонезия. Случката станала на 6 март.

За непристойното си поведение 32-годишната Катрин и 43-годишният Урмас платили глоба в размер на 20 милиона индонезийски рупии, което е около 1500 евро. Парите от глобата ще бъдат използвани за церемония по очистването на храма, пише Lenta.ru.

Представител на местна младежка организация забелязал любовниците да се гушкат в частта на храма, намираща се в ремонт и веднага повикал полицията. Двамата били арестувани, но скоро след това ги освободили. За разрешаването на неприятния инцидент помогнали естонските дипломати, по-точно почетния консул в Бали.

Споразумението било постигнато след среща на туристите с местните старейшини. Съпрузите се оправдали, че не са знаели, че в храма е забранено да се прави секс.

Във връзка с произшествието храмът бил временно затворен. Представител на местните власти заявил, че духовната чистота на мястото трябва да бъде възстановена. Те планират да поставят табела „Правенето на секс е забранено“.

Храмът на свещената вода се намира в древен Тампаксиринг. Храмовият комплекс включва в себе си басейн с фонтани, в които поклонниците могат да извършат ритуално измиване.

Коментирай
Здраве и красота