Интимно

Идеалната любовна среща с Овен

Какви са предимствата на мъжете Овни?

23.03.2013г. / 11 01ч.
Ана Петрова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Ето че навлязохме в периода от рождени дни все на приятели и познати от зодия Овен. Дали пък привлекателният мъж, с когото излизаме напоследък, случайно не е и той от отбора на рогатите? Ако ли да, ето няколко подробности за зодията му, които говорят за характера му като цяло.

Свързани статии

Овните са изключително грижовни и напълно отдадени на връзката си. Не се учудвайте, ако ви носи закуска в леглото, независимо дали сте болна или не. Тези мъже са изключително любвеобилни и готови за разговори по всяко време.

Когато се чувствате емоционално отпаднали, Овните са първите, които ще повдигнат настроението ви. Съзнанието им е изпълнено със заразен оптимизъм и добронамереност.

Овните са философи и привърженици на честността. Няма нужда да изпитвате съмнения в откровеността им, защото са неспособни да престъпят принципите си и да ви мамят.

Овните са безстрашни. Разбира се, всеки има слабите си места, но можете да сте сигурни, че в компанията на такъв мъж, ще се чувствате по-спокойна и в безопасност.

Всяка жена обича да има власт над личното си пространство и над собственото си време. Овните са независими мъже – могат спокойно да се справят без да има нужда непрестанно да се съветват с вас и да ви занимават.

Що се отнася до интелигентността, родените под знака на Овена могат да вдигнат гордо брадичка и със самочувствие и съобразителност да защитят информацията, която съхраняват в сивото си вещество.

Романтиката на среща, в интимна обстановка и във всеки един момент от брака е от голяма важност. Овните са тези, на които ще можете да разчитате да ви я осигурят.

Коментирай
Свободно време