Интимно

Прости правила за сигурна втора среща

Не всеки успява да стигне до втори рунд

18.04.2013г. / 12 00ч.
Ана Петрова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Първата среща е факт и сте убедени, че сте попаднали на човек, с когото искате да изкарате повече време заедно. Никак не е трудно да сбъркате и по някакъв начин да възпрете човека отсреща да ви покани за втори път, затова ето няколко лесни стъпки, с които да си осигурите втора среща.

Темата на разговор

Мълчанието е злато, но не и в случай, в който става въпрос за взаимно опознаване. Речта също е злато, но когато е умерена. Поддържайте приятен разговор и нека основната тема не сте само вие.

Бившият

Свързани статии

... не трябва да присъства с вас на масата – образно казано. Не говорете за предишните си връзки, за трудностите, които са ги съпътствали, за реалната им бройка. Въобще спестете на мъжа, с когото сте излезли, чувството, че трябва да изплаща чужди грешки, ако е с вас.

Сериозни/забавни

Отпуснете се и забравете за естествения си порив да бъдете конформист. В старанието си да се харесаме на останалите сме склонни да им подражаваме. Не бъдете нито прекалено сериозни, нито твърде весели. Овладейте емоциите си и се оставете на ситуацията да ви води.

Лъжите

Отново въпрос на достоверност, но не толкова за това как се държите, а какво казвате. Не се правете, че любимият му филм, който още не сте гледали, е сред списъка ви с най-добри. Може би сте видели в социалните мрежи от какво се интересува – не се превръщайте веднага в специалист по всичко, което го вълнува. Различията не са лошо нещо.

Плащането

Много наболяла тема напоследък е това кой трябва да плати сметката. Той като кавалер би посегнал да плати, вие като дама следва да предложите да платите вие. Разбира се, никой не очаква и двамата да прекарате 10 минути в спор за това кой да плати сметката. Ако той настоява, позволете му да плати.

Обмислете секса

Или иначе казано – направо го забравете. Подобен акт е твърде ангажиращ и би могъл да стресне и двама ви, освен ако не сте по-повърхностно настроени към тази връзка. Ако обаче търсите нещо повече, оставете страстите за по-нататък.

Коментирай