Интимно

Трябва ли да се целунем още на първата среща?

Той ви привлича неудържимо – да свалим ли гарда...

22.04.2013г. / 11 00ч.
Ана Петрова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Вероятно всеки от нас си е задавал този или подобен въпрос – някои преди години, а други – съвсем наскоро. Всъщност той не е никак маловажен. Представете си само, че от него зависи съществуването или поне продължителността на връзката ви... Все пак да не слагаме рамки, ограничения или правила по този въпрос – такива просто не може да има. Ето само няколко определящи фактора, които биха ни помогнали да вземем правилното решение, ако сме изправени пред тази важна дилема.

Свързани статии

Най-напред си дайте сметка доколко познавате мъжа, с когото имате среща. Ако сте се запознали в интернет преди дни с него, сте в ситуация доста различна, отколкото ако ще се видите насаме за първи път с някой, когото вече сте срещали в компанията на ваши общи познати. Само фактът, че сте се съгласили да излезете на среща с този човек вече говори, че компанията му ви е приятна и се чувствате добре с него. В този случай една нежна целувка би била логичен завършек на срещата ви.

При първа среща с човек, когото познавате само виртуално, от мислите които сте разменили в интернет пространството обаче, не бива да се прибързва и да се стига до целувка още на първата среща. Не мислете, че сте опознали достатъчно човека насреща само от няколкото разговора в мрежата. Там всеки може да каже всичко и доста често казаното е твърде далеч от реалността и истината. Гледайте, слушайте и преценявайте много внимателно партньора си. Неговото облекло, отношението му към вас, както и поведението му спрямо околните (сервитьора в ресторанта например) могат да ви ориентират в създаването на по-пълна представа за неговата личност и характер. В края на вечерта може би вече ще имате основание да вземете решение, дали Той заслужава или не целувката ви.

Понякога ситуацията е просто непредвидима. Ако срещата върви „по мед и масло“ – той се държи кавалерски, има заразително чувство за хумор, разговорът върви леко и непринудено, двамата не можете да откъснете поглед един от друг през цялото време – е, тогава нежната целувка на раздяла няма как да се пропусне. Все пак не забравяйте, че вие сте тази, която решава дали да позволи тази „решаваща“ първа целувка. Рецепти няма, а и житейските ситуации са неизброими, но все пак си струва да се замислим преди да предприемем действия...

Коментирай
9 rate up comment 2 rate down comment
криси ( преди 10 години )
Чак пък толкова много размисли и анализи за една целувка!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар