Интимно

По-различната романтична среща

Стига ходене по ресторанти – нека разнообразим малко

26.04.2013г. / 16 30ч.
Ана Петрова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Нека си признаем – ходенето на ресторант вече стана скучно. Не че времето и мястото са от такова значение за двама души, които изпитват влечение един към друг. Хубаво е все пак да има разнообразие, пък и забавлението не трябва да се пренебрегва. Какво друго можем да правим на среща?

Филм

Отидете на кино, гледайте някоя нова комедия, стар черно-бял или ням филм. Направете си пуканки и споделете впечатленията си от видяното и чутото. Времето, което прекарате заедно пред екрана няма да е свързано с опознаване чрез разговори, но пък може да ви отдалечи и от самото гледане.

Увеселителен парк

Свързани статии

Весел и усмихващ начин да се забавлявате! Независимо дали сте на страшно влакче на ужасите, в зала с криви огледала, въртележка, дали играете на игра един срещу друг или в отбор – веселбата е гарантирана. В страха си от височините и удоволствието от игрите ще откриете нови лица на човека, с когото излизате.

Караоке

Ето интересен начин да се впечатлите или отсрамите един друг, ангажирайки с това и други хора. Звучи напълно нерационално, но това да се отпуснете пред други би ви накарало да се чувствате по-комфортно в компанията на мъжа до вас. Освен това, едно е да се говори, съвсем друго е да се пее – човек се разкрива много повече, влагайки и повече от себе си в начина си на изразяване.

Пейнтбол

За едно мъжко момиче би било истинско повдигане на самочувствието, ако успее да победи мъж в „мъжки“ спорт, а един мъж с не твърде голямо его би бил и приятно изненадан от способностите на силна жена. Играта на пейнтбол определено е начин да избягаме от стандартния формат на интимната среща.

Разходка с лодка

Мъже (или пък дори жени), запретвайте ръкавите и хващайте греблата. Първото нещо, което си представяме е тясна венецианска гондола, дама в лека пролетна рокля с чадърче в тон с тоалета, кавалерът й с каскет, ежедневен костюм с елек, а над тях на моста – акордеонист, който запълва атмосферата с романтична френска музика. Трудно тук би могла да се създаде същата обстановка, но самото отдалечаване от твърдата земя, приятното чувство от поклащащите вълнички, отделеността от предсказуемото – те са достатъчни за приятното настроение.

Урок по танци

Не е задължително да сте професионални танцьори и двамата, за да се получи каквото и да било от подобна среща. В непохватността няма нищо лошо, стига да не сме твърде горди с нея. Убедете се, че мъжът, с когото излизате, не е вековен бук с корени, вкопани метри в земята, хващайте го под ръка и се раздвижете.

Доброволческа дейност

Посетете дом за деца, помогнете в кухня за социално слаби – помогнете на други, за да помогнете и на себе си. Разбира се, съвсем напуснахме пределите на представата за „романтична, забавна, очарователна среща за двама“, но пък човек никога не знае как обстоятелствата ще му повлияят. Различната среда позволява да проявяваме различни качества. А какво по-хубаво да видите нови, различни страни в лицето на човека, с когото излизате.

Коментирай