Интимно

Множествен оргазъм – как да стигнем до него

Фантазии без край

17.05.2013г. / 12 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Когато говорим за женския оргазъм, дамите печелят пред мъжете. Не са малко онези палавници, които са в състояние да достигнат множествен оргазъм. Достигането до връхната точка си има някои малки специфики, които тези дами са се научили да прилагат в леглото. Разбира се няма как да се справим без помощта на партньора.

Свързани статии

Ето няколко съвета за това какво трябва да правим, за да получаваме още и още оргазми в леглото.

Според изследователи от института по обществено здраве Johns Hopkins Bloomberg School, по-възрастните жени, които са по-уверени в себе си, харесват тялото си и са съпричастни и самостоятелни, са способни да достигнат множествен оргазъм. Напрегната жена, която изпитва срам обикновено не успява да отпусне мисълта си и да достигне до оргазъм.

Жените, които достигат множествен оргазъм мастурбират редовно. Клиторът може би е най-познатата G-точка, но има още много, които просто трябва да бъдат открити. Погрешно е да се мисли, че само стимулирайки го можем да достигнем до оргазъм. Опипвайки нашето тяло и намирайки толкова много скрити, изключително чувствителни места, ние можем да достигнем едновременно по много и различни начини до оргазъм. Със сигурност ще се получи комбинация от много и различни по вид оргазми.

Стимулирането на сексуалния процес може да става чрез различни средства като овлажнители например. Те са разнообразни и с приятен аромат, подходящи за масаж и на цялото тяло. При аналния секс е задължително използването им, а казват че там се достигат невероятни усещания. Вплетени в ритъма заедно с партньора, който допълнително ще стимулира онези места, на които се чувствате най-гореща.

Движете бедрата и ханша. Тези дами, които повдигат бедрата и таза нагоре, а останалата част навеждат леко напред, изпитват много по-често множествен оргазъм. По този начин се скъсява вагиналният канал. Усещането е за една изпълненост. Вие или партньорът ви определяте темпото, с което да се движат телата ви.

От друга страна не е изключено да получавате неколкократно вълни от удоволствия и просто да не разпознавате множествения оргазъм. Освободете се психически и се оставете емоцията и страстта да ви водят!

Не забравяйте, че не трябва да приемате достигането до удоволствието като фикс идея.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
аа,не ( преди 9 години )
Това с лубрикантите и използването на пръсти , вместо член, е голямо залъгване на публиката!Ако жената ползва лубриканти и допълнителни симулации да стигне до оргазъм, множествения да го пише *избягал*Тук важи правилото *който го може - то може*, ако не ти идва по ген, може и да се получи някога нещо като повече от един оргазъм, обаче истински множествен такъв предполага не по-малко от 3 броя наведнъж без прекъсване ... и зависи също колко ти е липсвал секса с ходходящия мъж /дето си ползва устата само за целувки уста в уста, а пръстите за масаж на зърната/
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 2 rate down comment
( преди 10 години )
Да добавя: упражнения на Кегел за PC мускула, това дори помага на мъжете да контролират еякулацията, да имат мини-оргазми без да свършват, и един много по-силен такъв накрая(да и мъжете могат да имат множествени оргазми, но не е много известно). За жените помага и стимулиране на *** с водна струя(под душа или във ваната)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар