Интимно

Пет филма, които ще ви върнат отново в играта

Стари, но златни ленти

14.05.2013г. / 13 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Сексът е страст, емоция и връзка между партньорите. Изисква отдаване и въображение. Поддържането на огъня, който ни изгаря налага да полагаме усилия за това. Все някога идва моментът, в който всички средства се изчерпват и сексът се превръща просто в една рутина.

Ако такова положение се задържи твърде дълго, настъпва отегчение и не е изключено единият от двамата да потърси друго забавление.

Свързани статии

Ако правите опити да разнообразите сексуалния си живот, но нищо не се получава, тези пет стари филма, ще ви припомнят как стават нещата. Достатъчно е само една идея да откраднете, за да бъдат нощите ви отново страстни.

Започваме леко романтично с този филм, който съчетава много страст. Джулия Робъртс доказа, че мъжете харесват истинските, непринудени и женствени дами. Във филма присъстват няколко наистина магнетични моменти, в които главните герои правят страстен секс. Върху пианото? Защо не! Не забравяйте и ягодите, за тях винаги има място в сексуалната игра.

"Сексът и градът“ любим филм на много жени, показа, че сексът може да е в само една дума. Помните една от героините Саманта, нали? Е, от нея може най-малкото да научите как се флиртува. Мислите си, че сте пробвали всички секс пози? явно скоро не сте гледали филма. Припомнете си креватните приключения на тази невероятно сексуална дама.

"Девет седмици и половина“ е страст и огън. Сексапилната Ким Бейсинджър заедно с Мики Рурк запечатаха завинаги една от най-горещите сцени на всички времена. Дали не е време и при вас да стане горещо?

"Опасни връзки“ е филм за тези, които искат да влязат в нечии образ. Привлича ли ви развратът и опасните връзки? Тогава това е за вас. Заедно с партньора влезте в образа на благородник и куртизанка и освободете въображението си.

Обичате внезапния, страстен секс или пък ви харесва да ви контролират. „Първичен инстинкт“ е филм за тези, които искат да изживеят един необуздан секс. А Шарън Стоун ще ви покаже още малко трикове за съблазън.

Снимки: Outnow.ch и Getty Images

Коментирай