Интимно

Тантрически секс – повишете вашата любовна енергия

Задълбочаване и свързване с партньора

14.06.2013г. / 12 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Замисляли ли сте се как изглежда вашият сексуален живот? Какво е сексът за вас с партньора, само като полово сношение ли го приемате? Истината е, че думата „секс“ означава нещо по-дълбоко. Затова ще поговорим за Тантра в секса.

Така наречения тантрически секс е практикуван от много двойки. При него е характерно едно задълбочаване и свързване с партньора. Хората, които се възползват от тантрическите техники получават най-доброто от своя сексуален живот. Тази свързаност и усещането, което имаме по време на оргазъм продължават и след него.

Тук е заложен психическият подход към половинката. Когато се любите с часове, по време на оргазъм, умът се успокоява, изпитвате чувство на сливане и мистика. Чувството на единство може да бъде усетено и преди самото любене.

Как да разнообразим усещанията в леглото, вкарвайки част от техниките на тантрическия секс?

  • Обърнете внимание на дишането

Когато правим секс, обикновено не обръщаме внимание на много на пръв поглед незначителни подробности. Усетете дишането на партньора. Обърнете внимание на това как реагира тялото му на вашите докосвания. Усетете го! Това ще ви възбуди още повече.

  • Целувайте се

Забравихме за целувките, а те са толкова важни и приятни. Подарявайте целувки на половинката и той ще отвърне със същото. Целувайте всяка част от него, редувайте целувките си.

  • Говорете за секса

Говорете за себе си – за телата, за това, което изпитвате по време на секс, за онези неща, които бихте искали да ви се случат под завивките. Бъдете гъвкави в мислите и желанията си.

  • Създайте приятна атмосфера

Запалете ароматни свещи, сложете в спалнята свежи цветя. Добавете екзотични или любимите ви плодове, музика. Изглеждайте предизвикателно и възбуждащо. Направете си масаж.

Използвайте ароматни масажни масла, с които да масажирате бавно и нежно половинката. След това и вие отдайте тялото си на релаксиращите движения на ръцете на партньора. Създайте едно усещане за грижа.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Гриша ( преди 3 месеца )
Уоу това което на мен наи много ми харесва ,но за жалост хората са 90% много затворени и не знаят какво искат от живота МАТЕРИЯЛНО зависими а това не е щастие
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
whothefuckistantra ( преди 8 години )
Тантра-сексът е обмяна на ин-Ян енергия на двойката и преминаванете от оргазъм към екстаз.Изброените в статията не са достататъчни, двойката трябва да има Тантра-опитност, твърде рядко се случват подобни съвпадения в действителността, която обикновено е имитация на тъпните в порното.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота
Свободно време