Интимно

Тантрически секс – повишете вашата любовна енергия

Задълбочаване и свързване с партньора

14.06.2013г. / 12 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

  • Играйте

Играйте с плодовете в леглото, с хубавото вино, което сте избрали. Капнете няколко капки по тялото на партньора и след това ги вземете с устните си.

  • Докосвайте се

Покажете на партньора кое най-много ви възбужда от неговите движения. Кои докосвания ви карат да настръхнете. Опишете му това, което чувствате с леки стенания или с нежни думи. Докосвайте и вие.

  • Въображението

Все още не сте пристъпили към половия акт. Еротичното пътуване едва сега е започнало. Ако ви е приятно може да включите и секс играчки, лубриканти, да завържете очите или ръцете на партньора, но нежно. Следвайте погледите си, защото погледът също издава част от емоцията, която присъства в тези моменти.

Характерно за тантрическия секс е подготовката за самото правене на любов. Обмен на удоволствия, пробуждане на сетивата, моменти, в които партньорите общуват емоционално и физически.

Дишането трябва да е равномерно и бавно, смяната на секс позите раздвижва сексуалната енергия, удължава реакцията, забавяйки еякулацията. Сливането и преоткриването в тантрическия секс доставя многократни микрооргазми не само на жените, но и на мъжете. Мъжът задържа еякулацията и по този начин се наслаждава на серия от удоволствия.

Кулминацията при него, която свързваме с еякулацията идва, когато той реши. Жената може допълнително да увеличи тези удоволствия, стягайки вагиналните си мускули, когато пенисът на партньора е проникнал в нея. Опитайте тези техники. Преоткрийте тръпката между вас и партньора.

Усилете сексуалната енергия, поддържайте високо ниво на интимност и посрещнете сексуалните екстази. Правете любов с телата и душите си, защото тантрическият секс е продължителна дълбока и невероятна свързаност с партньора.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Гриша ( преди 4 месеца )
Уоу това което на мен наи много ми харесва ,но за жалост хората са 90% много затворени и не знаят какво искат от живота МАТЕРИЯЛНО зависими а това не е щастие
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
whothefuckistantra ( преди 8 години )
Тантра-сексът е обмяна на ин-Ян енергия на двойката и преминаванете от оргазъм към екстаз.Изброените в статията не са достататъчни, двойката трябва да има Тантра-опитност, твърде рядко се случват подобни съвпадения в действителността, която обикновено е имитация на тъпните в порното.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар