Интимно

4 храни, които заменят виаграта

Еротичното консумиране на храна прави любовната игра дълга

10.07.2013г. / 17 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Има храни, които могат да помогнат да увеличим нашето сексуално желание и либидо. Въпреки че се предлагат различни медикаменти, които помагат за по-продължителен полов акт, някои хора биха предпочели това да се случва по естествен път.

Свързани статии

Затова трябва да консумираме повече от тези храни, ако искаме да бъдем винаги на ниво.

  • Стридите

Стридите са смятани за един добър заместител на виаграта или поне така смятат специалисти. Не е тайна, че те съдържат големи количества цинк, който помага за увеличаване на тестостерона и производството на сперматозоиди. Освен това стридите повишават нивата на допамина.

  • Соя

Специалисти споделят, че соята е естествен афродизиак. Тя е мощен антиоксидант, който благоприятства овлажняването при дамите и се грижи за добрата функция на половия орган при мъжете.

  • Авокадо

Помага за увеличаването на либидото и при мъжете и при жените. Богато е на фолиева киселина, витамини. Помага за увеличаване на издръжливостта и енергията на тялото. Съдържа витамин B-6, който увеличава производството на мъжки хормони.

  • Ядки

От векове наред те са използвани за повишаване на либидото. В миналото са били използвани за създаването на любовни отвари. Хапвайте от тях, защото те са богати на цинк. Бадемите например действат като афродизиак.

Не забравяйте, че всяко атрактивно консумиране на храната повишава още повече желанието за любов между вас и партньора. Еротичното хапване и захранване с тези храни, ще направи любовната игра дълга и интересна.

Коментирай