Интимно

Деликатни начини да си поискате френска любов

Как да си изпросите орален секс

14.07.2013г. / 12 22ч.
Нина Иванова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Оралният секс е тема, която вълнува и мъже, и жени. Но за дамите е по-деликатно да си поискат френска любов, тъй като знаем, че мъжете обичат да им правят, но не винаги имат желание те да правят.

Говорете по темата

Общуването е важна стъпка към пълноценния полов живот. Няма срамно в това да си споделяте какво харесвате в секса, какво бихте искали да опитате с партньора или за какво мечтаете да ви направи.

Влезте под душа

Ако се притеснявате да ви правят френска любов, от страх да не би да имате някакъв мирис примерно, винаги можете да се възползвате от банята. Секс под душа е страхотен начин да разнообразите половия си живот и да осъществите фантазиите си.

Без критика, а само с окуражаване

Много жени не харесват да правят орален секс, заради начина, по който мъжете (не) се справят. Но решението на проблема е простичко, говорете с него, напътствайте го окуражително, без да критикувате. И нещата ще се получат.

Пробвайте най-накрая 69

Най-сигурният начин да си получите френския „шансон“ в леглото е като всички страни са доволни. Позата 69 е идеална за случая и всички накрая ще са щастливи и задоволени.

Епилацията е задължителна

Свързани статии

Голяма част от жените изпитват срам и притеснение да си поискат орален секс, като смущенията понякога са чисто естетически. За да решите задачата правилно, епилацията отдолу е задължителна.

Вдъхновете се малко от порно

Няма лошо да си набавите доза смелост, гледайки малко порно. Вдъхновете се от тигриците на екрана и бъдете смела в леглото, за да получите това, което искате.

Коментирай