Интимно

Покажете му с езика на тялото, че го обичате

Как той разбира, че държите на него

06.07.2013г. / 15 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Любовта може да се показва по всевъзможни начини – с думи, с дела, дори и невербално обаче, с жестове и докосвания. Понякога именно тези нежни наши действия могат да са стимул за партньора да сподели повече с нас, да се чувства уверен в себе си и собствените си решения. Затова не подценявайте силата на невербалната комуникация, а я използвайте, за да му покажете колко силно го обичате и държите на него.

Огледален израз

Когато разговаряте, за да се чувства партньорът по-комфортно и да ви усети близка, можете да пробвате един изпитан трик, който винаги действа. Говорейки, извършвайте същите действия, които той прави, но без да ви забележи. Огледално на него слагайте ръцете, скръстете краката и т. н. Доказано е, че това огледално поведение действа успокояващо на подсъзнанието на човека, с когото разговаряте и той веднага ви усеща по-близки, без дори да го осъзнава.

Окуражете го с усмивка

Усмивката е най-сигурният способ да се доближите до всеки мъж. Окуражавайте го с вашата усмивка по-често и ще видите как и той самият ще бъде по-весел и смел в решенията си, усещайки вашата топлота и любов.

Докосвайте го

Свързани статии

Невинно погалване по рамото, когато минавате покрай него, лека прегръдка или едва доловима целувка по бузата от време на време, без причина, действат успокояващо на мъжа и така той чувства обичта и подкрепата ви непрестанно.

Гледайте го в очите

Не забравяйте контакта с очи. Без него никаква комуникация не може да бъде истинска и пълноценна. Гледайте партньора си в очите, когато разговаряте, когато си мълчите и когато се любите. През очите човек достига до контакт с партньора, който дори и с думи не може да е толкова силен.


Коментирай
Свободно време