Любовта може да се показва по всевъзможни начини – с думи, с дела, дори и невербално обаче, с жестове и докосвания. Понякога именно тези нежни наши действия могат да са стимул за партньора да сподели повече с нас, да се чувства уверен в себе си и собствените си решения. Затова не подценявайте силата на невербалната комуникация, а я използвайте, за да му покажете колко силно го обичате и държите на него.

Огледален израз

Когато разговаряте, за да се чувства партньорът по-комфортно и да ви усети близка, можете да пробвате един изпитан трик, който винаги действа. Говорейки, извършвайте същите действия, които той прави, но без да ви забележи. Огледално на него слагайте ръцете, скръстете краката и т. н. Доказано е, че това огледално поведение действа успокояващо на подсъзнанието на човека, с когото разговаряте и той веднага ви усеща по-близки, без дори да го осъзнава.

Окуражете го с усмивка

Усмивката е най-сигурният способ да се доближите до всеки мъж. Окуражавайте го с вашата усмивка по-често и ще видите как и той самият ще бъде по-весел и смел в решенията си, усещайки вашата топлота и любов.

Докосвайте го

Още по темата

Невинно погалване по рамото, когато минавате покрай него, лека прегръдка или едва доловима целувка по бузата от време на време, без причина, действат успокояващо на мъжа и така той чувства обичта и подкрепата ви непрестанно.

Гледайте го в очите

Не забравяйте контакта с очи. Без него никаква комуникация не може да бъде истинска и пълноценна. Гледайте партньора си в очите, когато разговаряте, когато си мълчите и когато се любите. През очите човек достига до контакт с партньора, който дори и с думи не може да е толкова силен.