Интимно

Какво може да попречи на хубавия секс

Нещата, които не бива да правим

09.07.2013г. / 13 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

По време на секс се случва понякога между горещите страсти да направим някой гаф, който се отразява не само на половия акт, но и на отношенията с партньора ни. Понякога го правим неволно, а друг път не забелязваме, че това всъщност се повтаря.

Важното е навреме да реагираме и да се опитаме да поправим нещата. Ето какво не трябва да правим, когато сме под завивките.

Мобилният телефон звъни. Това не само, че ще ви разсее, но е в състояние и да прекъсне интимния момент между вас и половинката. В такива ситуации обикновено прекъсвате играта и вдигате телефона. Грешно! Преминете на тих режим, ако не искате когато се върнете леглото да е празно.

Сменяте бързо позите на всеки 30 секунди със сложни акробатични изпълнения. Тези акробатики не са за всеки и може да не допадат на партньора ви. Освен това прекъсвате удоволствието му, а и не е изключено да се нараните.

Възбудени сте толкова много, че говорите мили думи по време на секс. Страхотно, до момента, в който не объркате името на човека, с който сте под завивките. Това наистина е неприятна ситуация. Никой не би искал да чуе чуждо име, вместо собственото си.

Прекъснете половият акт, защото ви се ходи по малка нужда.

Не симулирайте оргазъм. Винаги могат да ви хванат в лъжа. Ако нещо не ви допада в леглото, просто споделете от какво имате нужда, за да достигнете кулминацията.

Не на грубите игри, освен ако половинката не го желае.

Не прекалявайте с алкохола, особено мъжете. Не само, че няма да може да вдигнете самолета, но и няма да го задържите дълго във въздуха. Освен това в тези моменти, когато сме под въздействието на алкохол, забравяме за безопасността по време на секс.

Използвате предмети не по предназначение. Експериментите са хубаво нещо. Ако ви се иска разнообразие в леглото не го търсете в използването на храни и предмети, на които мястото им не е там. Купете си секс играчки, по-безопасно е.

Някои дами по време на възбуда говорят какво ли не. Никога не питайте „дали вече е вътре“.

Всеки детайл е от значение, когато говорим за любов и горещи изживявания.

Коментирай