Интимно

Как да разберете дали сте любовницата?

Част ли сте от любовен триъгълник?

31.07.2013г. / 16 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Съдба или избор е това да си втората, любовницата в една връзка? Почти всяка жена е била част от любовен триъгълник и в повечето случаи е знаела, че е втората. Обикновено тези, които попадат в този любовен капан са жени, за които сексът не е просто секс. Те се отдават не само физически на любимия, но и емоционално. Не създават своя сериозна връзка и годините им минават в чакане.

Свързани статии

В чакане да бъдат обичани и желани на 100% от мъжа, когото желаят. Казват че първият път е грешка, а всеки следващ е избор. Избор да бъдеш сам на всички празници, на почивки.

Да, има и изключения, в които любовницата е в пъти по-облагодетелствана от съпругата. Но нима материалното може да замени празнината? Много биха възкликнали, че тези жени сами са допринесли за тъгата си.

А изборът на мъжа къде е? Защо винаги забравяме в такива ситуации за некоректното му отношение към първата и втората, а може би има и още много. Втората жена винаги се чувства емоционално ограбена и употребена. Тя никога не поставя реално нещата. Приема ги така, както би искала да бъдат. Всеки път щом се види с него, тя си тръгва неразбрана и недооценена.

Тя може да даде всичко от себе си и да не иска нищо в замяна, освен обич. От друга страна, когато не знае, че е част от любовен триъгълник, тя се чувства предадена в момента, в който разбере, но пак и е трудно да си тръгне.

Как да разберем дали сме част от любовен триъгълник?

  • Виждате се по график.
  • Искате да прекарате неограничено време с любимия, но всеки път срещите ви са по часовник.
  • Когато му се обаждате, често не отговаря на обаждането или отговорите му са накъсани, кратки.
  • На празници все нещо става и се виждате за кратко или изобщо не.
  • Твърде често „гледа мач с момчетата“.
  • Ходи на почивки и заведения с „приятели“.
  • Имате само мобилния му номер, не и домашния.
  • Чувате се рано сутрин и вечер късно.
  • Събота и неделя все е „зает с работа или е в командировка“ и няма как да се видите.
  • Не познавате приятелите му.
  • Не познавате семейството му.
  • Срещате се на места, където няма риск да срещнете негови познати.

Изборът дали да бъдем щастливи сами или нещастни любовници си остава наш.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
екс... ( преди 9 години )
До специалната жена: момичета и жени, помислете над следното,историята е истинска:бившият ми любовник женен мъж изневери на жена си , когато дъщеря му беше на 3 месеца...има ли нужда от повече коментари...слаби ангели, така се е случило, обича жените-ето ги обясненията, няма дори опит за съжаление...Бягайте бързо, без да се обръщате и не давайте НИКОГА втори шанс на тези мъже!Добре, че имам приятели, та прогледнах и се освободих!и днес имам истинска връзка с прекрасен мъж!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
специалната жена ( преди 9 години )
До Мария-Магдалена: май сте онази Меги...мъничка, с малки краченца, нежни ушенца..., за която той беше написал повест, която описваше доста подробно дори интимни моменти...и ми я изпрати тогава, когато страдах най-много.Уж, за да ми помогне, И на мен ми иде да изкрещя името му, но се въздържам. Той се самонаказва, живеейки този двойнствен празен от смисъл живот-работа, тенис, риболов, някоя и друга изневяра понякога... Жалко и Нищожно съществуване.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
специалната жена ( преди 9 години )
свободна съм... изтрих го от всички контакти, блокирах му мейла, а той пак успява да ми прати писмо-ту заплашително, ту умолително..., дори от името на него и съпругата му получих честитка за Великден...Стрелецът не може да се примири, че жертвата избяга на свобода...А какво се случи с мен? Сега съм наистина специалната жена на един прекрасен свободен ИСТИНСКИ МЪЖ, който не се страхува да сме заедно пред целия свят...Жени, не заставайте доброволно на "тъмно", " на "сянка", там е студено, там се крият влечугите, онези, истинските мъже не са там...Бягайте от женените мъже, ще изживеете главно болка, унижение и разочарование.Де да можех да се заапозная с онази Меги, която е показала "къде зимуват раците" на онзи мой женен любовник-стрелец, ловец, синеок измамник, превърнал се в оплешивял и напълнял чичко...Жени, не вярвайте на сладки приказки!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Мария-Магдалена ( преди 10 години )
До специалната жена: мисля, че знам кой е мъжът, разбил сърцето Ви. познах цитираните изрази....о,връщам се назад във времето и искам да изкрещя името му...Аз избягах навреме.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 0 rate down comment
специалната жена ( преди 10 години )
бягай далеч, бягай бързо....колкото може по-далече от отровните стрели на ЧАРОВНИКА с прекрасните сини..очи и кадифения глас.... далеч, далеч, спасявай се....в противен случай си загубена-сама ще си сложиш клупа, и ще го затягаш, той ще се смее, ще ти обясни, че е женен, че не иска да си наруши "удобния и уреден до скука живот", няма да ти обещава нищо, ти ще се влюбиш а , той ще ти казва, че "всичко е в *** ти", но няма да те пуска да си тръгнеш....бягай....връзката с женен мъж е бавно, но сигурно самоубийство....далеч и бързо...изчезни, спаси се, докато е възможно....аз почти изпуснах момента, почти....мъжът-ловец или стрелец на жени ще си остане такъв до гроб, ако го разведеш, ще изневери и на теб...той смята, че това е правото му, амплоато му, не се срамува, гордее се, че не уважава жените...но "ти си специалната"-(не му вярвай дори за миг).-глупости, ти си поредната "жертва", доброволна, но жертва.....бягай и се спасявай. не го жали, недей, той не го заслужава.спаси себе си.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 0 rate down comment
екс-любовница ( преди 10 години )
обръщам се към всички жени, които са достатъчно глупави, като мен, за да повярват на женения мъж, че "ти си специалната""поставям те на пиедестал" и т.н. "откровения",лишени от съдържание. не си губете годините, не си съсипвайте душата...един и същи мъж ми разби сърцето 2 пъти без никаква жалост, и сега, когато си отидох, ме засипва с писма, повести и всякакви опити да ме довърши окончателно. мъж,който изневерява, ще изневери и на вас.бих казала и името му, но не искам да оскърбя съпругата му и големите му деца, които не са виновни за нищо. внимание...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар