Интимно

Къде да търсим романтиката

Романтиката не иска много думи....Тя се нуждае от двама, които силно да се обичат

03.08.2013г. / 12 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: architectureartdesigns.com

Снимка: architectureartdesigns.com

Романтиката е онова усещане, което ни кара да искаме да бъдем по-близо до половинката си, да сме насаме. Когато сме романтично настроени (особено лятото) искаме да обиколим всички чудни места с любимия човек.

Свързани статии

Всяко място и всяко кътче си има магия. Невероятно, но започнем ли да я търсим, ще намерим романтиката почти във всичко около нас. А пък ако напоследък романтиката липсва във връзката ви или искате да изненадате половинката си, следващите кадри са за вас.

Тази невероятна конфигурация от цветя е част от може би една от най-красивите градини. Намира се в Дубай. Всичко изглежда приказно и спокойно, типично за романтиката. Ако Дубай е далечна дестинация за вас, градините на парка Шонбрун във Виена също ще ви заредят с много любов.

Вечерна панорамна картина на Хонолулу в Хавай. Тези залези ни остават без дъх. В тези моменти сме само ние и любимия. Търсете романтиката край брега. Вечерните разходки край морето, в които под звуците на вълните изпращаме деня с красив залез.

Търсете романтиката в дома ви. Градината на вилата (или ако живеете в къща) е място, в което вечерите са дълги, спокойни и много романтични. Приглушена светлина, хубава храна и ароматно вино. Никой не би се отказал от тях. Ако добавите и домашно лятно кино със сигурност ще изненадате половинката си.

Има хиляди места, в които може да преоткриете любовта и тръпката между вас и партньора. Не забравяйте, че романтиката не иска много думи. Тя се нуждае от двама, които силно да се обичат.

Снимки: Reuters, architectureartdesigns.com

Коментирай