Свободно време

Идеалната семейна почивка в планината

Хотел „Лион“ – Боровец – гостоприемство и релакс през лятото

31.07.2013г. / 10 42ч.
Аз жената
Снимка: хотел Лион - Боровец

Снимка: хотел Лион - Боровец

Много от нас мечтаят да се скрият от летните жеги, а къде е най-прохладното място за почивка? Разбира се, че е планината. Освен приятна хладнина, в планинския курорт Боровец може да намерите мечтаното спокойствие за вашата почивка!

Най-старият ни планински курорт, известен и със старото си име Чамкория, предлага много възможности за отдих и релакс, далеч от градския шум. Боровец е разположен на 1350 м надморска височина, само на 70 км от София и разкрива невероятни гледки към приказната Рила планина.

Фаворит на скиорите през зимния сезон, Боровец е прекрасна дестинация за почивка и през лятото. Там можете да откриете разнообразни и приятни маршрути за разходка из вековните борови гори. Запалените планинари също могат да се изправят пред сериозни предизвикателства на планината и няма да останат разочаровани.

Прохлада, чистота и много възможности за релакс сред природата – това е лятната почивка в Боровец! Ако и вие мечтаете за спокойна ваканция със семейството си, хотел „Лион“ – Боровец е вашето място. Там ви очаква невероятна комбинация от гостоприемство и добро обслужване, която ще задоволи всяко желание.

За своите клиенти хотел „Лион“ предлага различни възможности за почивка. Семействата, които търсят подходящо място за ваканцията си, могат да избират от all inclusive пакетите на хотела, и то на промоционални цени, съчетавайки комфортната почивка с изгодна оферта.

Актуалните цени и предложения можете да откриете на www.hotelslion.bg. Децата до 12-годишна възраст почиват безплатно в хотела, когато са заедно със своите родители.

Хотелът разполага с новооткрит СПА център, предлагайки ползване на закрит басейн и открит плаж; фитнес, сауна парк – билкова сауна, финландска сауна, душ хромотерапия; парна баня; релакс зона.

Кухнята, която предлага ресторантът, ще ви изненада с предложения от българската традиционна кухня, както и с вкусни европейски специалитети.

Възможностите за забавления, които хотелът предлага освен релакс в спа зоната, са билярд, механа, а за децата има обособен детски кът.

Почивката в хотел „Лион“ също може да комбинирате с пешеходни турове в Рила, покоряване на връх Мусала, конна езда, джип сафари и други приятни забавления.

Хотелът разполага със собствен паркинг, както и безжичен интернет в лобито на хотела.

След морето, не пропускайте планината. Хотел „Лион“ – Боровец си заслужава!

Коментирай