Интимно

Секс според зодията

Какви секс пози предпочитат представителите на зодиакалните знаци

13.08.2013г. / 11 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Везни 

 Везните са нежни и внимателни любовници. Те са изпълнени със сантиментални и романтични представи. Трябва да бъдете търпеливи с тях, особено, когато искат да ви направят част от техните сексуални фантазии. За да ги впечатлите трябва да бъдете естествени, учтиви и може би малко старомодни. Везните определено предпочитат мисионерската поза.

Скорпион

Изключително сексуална зодия. За някои те са най-добрите в леглото, но други са се почувствали манипулирани и изоставени. Те са страстни, но често може да ги усетите и емоционално далечни. Да съблазниш един скорпион е изключително трудно, защото обикновено те избират обекта на желанието. Бъдете внимателни с тях, не сменяйте рязко позите и опитайте секс извън леглото. Мъжът нека да бъде седнал на стола, а жената да е в скута му, с гръб към него.

Стрелец

 Стрелците винаги ще бъдат креативни в леглото. Винаги са готови на експерименти и обичат приключенията. Харесва им да бъдат докосвани в долната част на тялото. Тяхната любима поза е когато жената е възседнала мъжа. По този начин и двамата могат да владеят темпото.

Козирог

 Козирозите са по-резервирани, трябва най-напред да ги докоснете вътрешно, за да ви допуснат в леглото си. Обичат разнообразието и визията, която може да им спре дъха. Допуснат ли ви веднъж до себе си, очаквайте експлозия. Козирозите предпочитат кучешката поза. Мъжът се усеща властен, а жената превзета.

Водолей

Представителите на този знак са непредсказуеми романтици, диви и страстни любовници. Обичат извратения секс и смело можем да кажем, че са едни от най-добрите любовници. Падат си и малко егоисти и обикновено трудно се подават на ухажване. Харесват всички пози, но най-много им допада френската любов.

Риби

Те не обичат да ловуват. Ако ги искате, трябва вие да се постараете, за да се случат нещата. В леглото са нежни и отдадени. Любимата им поза е когато жената е възседнала партньора си и е с гръб към него.

Коментирай
4 rate up comment 0 rate down comment
mironchoki ( преди 10 години )
Да, за рака е абсолютно вярно...:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 0 rate down comment
Ариана ( преди 10 години )
Точно така за водолей! Много диви и страстни сме.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 1 rate down comment
рибока ( преди 10 години )
тва за рибите е супер вярнооооо :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 2 rate down comment
ЗОДИАК ( преди 10 години )
ПЪЪЪЪЛНИ ГЛУ-ПОС-ТИИИИ!!!!!!!!!!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар