Интимно

5 дразнещи мъжки реплики в леглото

Ето как най-сигурно да развалите любовната нощ

14.08.2013г. / 13 20ч.
Нина Иванова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Идеалната среща, свалката мина без проблем, вече сте се запътили към леглото и предвкусвате страхотна страстна нощ! Какво може да й попречи да е перфектна и да завърши с мощни оргазми и за двамата? Как какво? Само някоя глупаво изпусната реплика, която ще раздразни половинката ви до такава степен, че сексът да си остане мираж. Вижте кои са тези реплики и просто ги избягвайте...

"Толкова е хубаво без презерватив! Сигурна ли си, че не искаш да пробваме?"

Лягате си с непозната жена за пръв път и най-логичното нещо е да предпазите себе си и нея от полово предавани болести и нежелана бременност. В никакъв случай не го казвайте, ако не искате тя да загуби интерес към секса с вас, чувайки безумното ви предложение. Това е и във ваш интерес, преди всичко.

"Кой е твоето татенце?"

Тази реплика е лишена не само от вкус, асоциацията с който и да е от родителите и на двама ви в леглото е неприятна и разваля сексуалното напрежение във въздуха. Спестете си я, особено ако правите за пръв път секс с тази жена.

"Искаш ли да опитаме нещо, което правехме с бившата ми?"

Свързани статии

Ехо, аз не съм бившата ти, разбра ли? Момчета, ако искате да си изкарате една приятна вечер с хубави емоции, изобщо не си и помисляйте да споделяте за бившата каквото и да е, пред настоящата ви.

"Лесно се изморяваш, май отдавна не си правила секс".

В леглото сте, за да се забавлявате или да си правите неудобни намеци? По-малко говорете и повече действайте, ако искате изобщо да има секс...

"Как беше, а?"

Ако след полов акт чувствате нужда от нейното вербално одобрение за преживяното, значи явно не сте се представили добре и не се чувствате сигурен във възможностите си. Ако е било хубаво за нея, няма начин да не ви го покаже с емоция, целувка, стон и горещ поглед. Всички думи биха били излишни тогава.

Коментирай
5 rate up comment 1 rate down comment
*** ( преди 10 години )
Еех, Нина Нина - все на такива ли попадаш? Няма ли да ти излезе най-после и на теб късмета, че да мирясаш с глупавите мечти?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 4 rate down comment
Vankata ( преди 10 години )
Алекс - ти ***, аз т'ва съм го казвал. Ама зор, братче - не те пита къде си и к'во правиш :D
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
10 rate up comment 4 rate down comment
Aleks ( преди 10 години )
"Май ми се досра,ще ме изчакаш ли?"
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 1 rate down comment
123 ( преди 10 години )
"носиш ли си противозачатъчни"
отговор Сигнализирай за неуместен коментар