Интимно

Повече секс = по-голяма заплата

Според скорошно проучване успехът и високата заплата се дължат на редовния секс

20.08.2013г. / 10 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Успехът и благосъстоянието винаги са били загадка.  Те се постигат с много упорит труд и може би малко късмет. Но според скорошно прочуване успехът и високата заплата се дължат най-вече на редовния секс.

Според данните от него, количеството на секса е определящо за заплатата, която получаваме. Тези, които го правят по-често са материално по-добре, отколкото хората, които по-рядко се радват на интимни ласки.

Свързани статии

В изследването са взели участие 7500 души на възраст между 25 и 50 години. Тези, които правят секс четири пъти седмично са определяни като най-печеливши. Разбира се, в изследването са взети под внимание и други важни фактори като образование и професия.

Водещият учен в изследването Ник Драйдекис от Anglia Ruskin University сподели пред CBS News, че хората с по-високи доходи са намирани за по-привлекателни от останалите, което неминуемо означава, че имат и повече срещи с противоположния пол. Драйдекис също така отбелязва, че сексът ни прави по-щастливи и по-здрави.

Помага да намалим напрежението, засилва паметта, чувстваме се емоционално по-стабилни, което е важно, за да имате успех в професионален план. Не на последно място той намалява риска от появата на диабет, артрит и сърдечносъдови заболявания.




Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Ариана ( преди 10 години )
4 rate up comment 0 rate down comment
безработен ( преди 10 години )
Не е вярно това . Аз съм безработен и нямам доходи . Но за 7 дни в седмицата , 6 дни права секс .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар