Интимно

Какво издават секс позите за неговата същност

Защо той предпочита мисионерската поза и защо му харесва да ви пошляпва по дупето?

18.09.2013г. / 14 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Казват, че и цял живот не е достатъчен, за да опознаеш половинката си. Вероятно е така, но сексуалните пози могат да подскажат много неща за същността на партньора ви. Дами, не сте ли се питали защо той предпочита мисионерската поза или защо му харесва да ви пошляпва по дупето?

Ето какво издават секс позите за неговата същност.

Кучешката поза

Ако той предпочита вие да застанете в тази поза с гръб към него, означава, че е човек, който обича експериментите. Вярва в сексуалните си възможности и нещо повече, сигурен е, че ще се представи блестящо. Извън леглото е човек, който обича да покорява.

Мисионерската поза

Обича да гледа партньорката си в очите и да е максимално близо до нея. Той е успял мъж, има стабилна кариера и добри доходи, но не обича да играе по правила.

Този, който рязко и често сменя секс позите и сексът прилича по-скоро на борба и акробатика

Показва известна неопитност. Сменяйки позите иска да демонстрира на партньорката си колко е добър в леглото. Всъщност това желание за „виж какво мога“ издава и несигурност, а екстремните секс пози могат да доведат до наранявания.

Тантрически секс

Това е човек, който истински се наслаждава на секса и обича да води. Иска нещо повече от вас, романтичен и страстен е. За него е изключително важно партньорката му да остане доволна. В живота тези мъже знаят какво искат да постигнат. Без много усилия се изкачват по стълбицата на успеха.

Свързани статии

Поза „ездачка“

Ако вие и партньорът ви правите секс предимно в тази поза, вероятно сте попаднали на мързеливец (освен ако вие не предпочитате да сте отгоре). Половинката ви не си дава много зор в леглото, за него е важно той да се чувства добре и в повечето случай претупва любовната игра. Такива хора в живота често се оказват егоисти.

Див, импулсивен и продължителен секс, в който секс играчките участват активно

Той обича разнообразието, страстен е и му харесва да доминира. Обича да прави секс като порнозвездите, но често такива хора не търсят сериозни отношения. В живота може да се окаже егоист и такъв, за който изневярата към партньорката му нищо не означава. Тези мъже обикновено не могат да бъдат моногамни.

Коментирай