Интимно

Прекалено активна или прекалено пасивна си в отношенията си с мъжете?

Какви послания изпращаш на мъжете?

02.10.2013г. / 13 00ч.
Аз жената
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Постоянно чувам от активни и успешни жени, че искат да бъдат преследвани и ухажвани, че искат да имат до себе си уверен и силен мъж, а все попадат на неуверени и пасивни мъже.

Активните жени не попадат на неуверени мъже, те ги привличат в живота си с агресивното си държание. Излъчвайки мъжка енергия с поведението си, като афишират колко са решителни, оправни и независими, изпращат посланието „Аз мога да се справям сама, нямам нужда от теб." Така отблъскват силните мъже и привличат мъже, които имат нужда някой да се грижи за тях.

Те самите са толкова заети да преследват и ухажват мъжете, че на мъжете буквално не им остава възможност да го правят. Такива жени взимат всички решения и после се ядосват, че мъжете са пасивни и нерешителни.

Свързани статии

Звучи ли ти познато? Докато не се отдръпнеш и не заемеш приемащата женска позиция, не позволиш на мъжа да бъде активен и да поема инициативата, ще продължиш да се чудиш защо привличаш пасивни мъже. На другия полюс са жените, които са напълно пасивни и по никакъв начин не показват, че имат интерес към някой мъж. Те седят и чакат мъжът да дойде при тях и да ги заговори, без да изпращат насърчаващи сигнали.

Тези жени се притесняват, че могат да бъдат отхвърлени, че ако мъжът ги опознае, няма да иска да бъде с тях и не смеят да погледнат мъж в очите, камо ли да му се усмихнат. И двете стратегии на поведение – прекалено активната и прекалено пасивната, са резултат от ниска самооценка. Когато знаем какво искаме и имаме увереност в собствената си стойност като жена, партньор, приятел, ние флиртуваме свободно и естествено.

Показваме на мъжа, че ни привлича и го оставяме да ни ухажва. Твоето предизвикателство за днес е да покажеш на поне един мъж, че те привлича. Погледни го в очите и му се усмихни, това е достатъчно. Остави го да направи следващата стъпка. Ще се радвам да споделиш резултата!

Препоръчвам ти това видео, ще ти помогне да се свържеш със своята женственост и да направиш място за мечтания мъж в живота си: http://bit.ly/16LkyfB

Имаш ли въпроси? Пиши ми на rarelifecoaching@gmail.com.

Ева

Ева Кулева
лайф коуч и ментор
Rare Life Coaching
https://www.facebook.com/RareLifeCoaching

Коментирай