Когато говорим за секс и ерогенни зони има безброй много места, по които обичате да ви докосват. Въпреки силата си, мъжете могат да бъдат като кукла на конци в леглото, ако знаете къде и как да ги стимулирате и докосвате. Доставете на партньора си приятно изживяване като наблегнете на някои специални места – горещи зони според неговия зодиакален знак.

Овен

Мъжът Овен обича да бъде докосван по косата, тила и ушите. Докато е във вас лекият масаж на главата ще го подлуди.

Телец

Мъжът Телец обича нежните целувки по шията и меката част на ухото. Целувките на тези места буквално ще го разтопят от удоволствие.

Близнаци

Мъжът близнаци обича да бъде докосван по гърба и тила. Леки галения с върха на пръстите докато е във вас ще оставят незабравими моменти за него. Друго чувствително място за тях са дланите.

Рак

Мъжът Рак изпитва невероятна възбуда когато докосват и целуват гърдите му. Особено чувствителни са зърната му. Не пропускайте тези места.

Още по темата

Лъв

Мъжът Лъв обича нежните целувки по гърба и когато е във вас невероятно удоволствие ще му доставите, ако нежно докосвате тестисите му. Ужасно се възбужда, когато жената смуче някой от пръстите на ръцете му.

Дева

Гърдите, гърбът и секси задните части копнеят за вашите докосвания, но не само с ръце, а и с език.

Везни

Мъжете Везни обичат да бъдат глезени с масаж. Започнете леко да движите ръцете си по раменете, гърба и наблегнете на тила. По време на секс докосвайте страстно задните им части, това ги възбужда още повече.

Скорпион

Едва ли ще ви изненада, но мъжете скорпиони са особено чувствителни между краката. И да, това важи за всички мъже, но Скорпионите са способни да достигнат невероятно изживяване, ако партньорката им ги докосва страстно.

Стрелец

Бедрата и по-специално от вътрешната част и шията са специални места за мъжа Стрелец. Задължително направете масаж на бедрата му с масло от ванилия или жасмин.

Козирог

Мъжът Козирог обича да бъде докосван и милван по лицето, докато ръцете ви бавно започват да се спускат към тестисите му.

Водолей

Мъжете Водолей са луди по докосванията по гърба и пениса. Обичат, когато си играете малко по-грубо с неговия малък приятел.

Риби

Задната част на краката и ушите са местата, на които, щом го докоснете, той изтръпва от удоволствие. Целувките с език по ухото и смученето на меката част могат да го накарат да изпита изтръпващ оргазъм.