Интимно

Мръсни приказки – какво той иска да чуе в леглото

Не се стеснявайте, приемете го като роля

29.10.2013г. / 16 00ч.
Нина Иванова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

За мъжете няма по-секси жена от шумната, емоционална и разкрепостена жена в леглото! Господата обичат самоуверени жени, но направо обожават дами, които са не по-малко активни в секса от тях и си падат по мръсните приказки. Някои жени се притесняват поради излишни скрупули и разни вредни предразсъдъци, да се отпуснат в леглото и да говорят по-разкрепостено.

Ако и вие срещате подобни притеснения в сексуално отношение, съветът ни е да приемете мръснишкото поведение като роля, в която влизате и се забавлявате без задръжки.

Това, което се случва в леглото, си остава в леглото. А там мъжете обичат ето тези неща:

Фантазии

Споделете му фантазиите си, мъжете умират за това! Те искат да знаят какво си представяте и са готови да го изпълнят, само им дайте знак. Не премълчавайте еротичните си желания, а му ги кажете и действайте по тях. Така не само ще разнообразите половия си живот, но и ще завладеете сърцето му!

Хвалете го

Няма как да не признаем, че мъжете се възбуждат от хвалбите в леглото. Разбира се, те трябва да са умерени и истински, а не просто да го хвалебствате, защото така ще се почувства по-добре. Той ще оцени вашето удоволствие, само ако сте искрена с него.

Изказвайте емоциите си

Свързани статии

Стонове, въздишки и страстни викове могат само да възбудят още по-силно вашия партньор. Не се стеснявайте да изразявате емоции и да показвате с думи и жестове колко много ви харесва сексът. Това е начин да се сближите с него, а и да го накарате да се чувства на върха. Когато му показвате колко силно го желаете и колко добре се справя в леглото, ще повдигнете самочувствието му и ще го направите още по-активен.

Давайте предложения

Не се срамувайте, а давайте предложения как да разнообразите любовната игра. Мъжете обичат активни жени, които имат отношение към секса и не се свенят да го показват. Не е задължително да правите акробатични номера, за да го впечатлите, но не бива и да лежите под него, чакайки той да свърши всичко. Осмелете се да предложите това, което ще ви направи щастлива и ще ви задоволи. В интимния свят на двама влюбени не бива да има никакви табута...

Коментирай
1 rate up comment 5 rate down comment
li239 ( преди 10 години )
ne e taka , za men e iskreno , i s jelanie da go izjiveia realno s milia BO, ne samo na prikazki ,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар