Интимно

Какво искат да чуят жените в леглото

Съвети към господата, които искат да задоволят половинката си

20.11.2013г. / 14 50ч.
Нина Иванова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Жените са сложни същества, но за да бъдат спечелени, не са необходими много трудни и сложни действия. Достатъчно е мъжете да знаят кога и как да говорят, без да са досадни и или сметнати за неискрени.

Какво искат да чуят всъщност жените в леглото, кои думи ги карат да се чувстват незаменими, прекрасни, обичани и желани? Ние ще ви дадем няколко примера, а господата най-добре да записват.

Изглеждат страхотно

Няма две мнения по въпроса, че когато една жена се чувства харесвана и желана, тя е много по-отворена за нови неща в леглото. Раздава се, старае се и сама дава идеи за разнообразяване на сексуалния живот на двойката. Единственото, което мъжът трябва да направи е да бъде мил (и искрен, разбира се), да похвали половинката си и да не спестява суперлативи за нея, особено в леглото!

Най-добрите любовници

Ако искат господата да спечелят дамата на сърцето си завинаги, това е един от сигурните и лесни начини. Не е нужно да лъжете, а просто да констатирате колко добра е в леглото, каква невероятна любовница е и това задължително ще се отрази на самочувствието й. А една признателна жена може да бъде много отзивчива в леглото...

Най-красивата жена, с която съм бил

Това е комплимент, който не само ще поласкае жената, но и ще я накара да се чувства наистина ценена и обичана. Подобна хвалба по нейн адрес може само да ви сближи и така да изпитате още по-невероятни емоции в интимен план.

Че са обичани

Две думи са достатъчни за жената, за да й поникнат ангелски криле. Досещате се за кои вълшебни думички става въпрос, нали? „Обичам те“ отваря вратите на рая и ще разберете на какво е способна една жена, когато е обичана и самата тя е влюбена.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Don Juan ( преди 10 години )
3 rate up comment 0 rate down comment
Mars ( преди 10 години )
4 rate up comment 0 rate down comment
lqlq ( преди 10 години )
''Най-красивата жена, с която съм бил''-ne bix iskala da chuq tochno tova ;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
13 rate up comment 3 rate down comment
Анчо ( преди 10 години )
Не е вярно! Жените най-много искат да чуят "Вдигнаха ми заплатата" :D
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 3 rate down comment
nana ( преди 10 години )
interesno kak li 6te izglejda edin takav razgovor , tet a tet...i o4ite govoriat , bez da se pi6e i 4ete ,,a jivia pogled e neizmerin v takiva momenti ....a na komplimenti ne viarvam,,,otdavna ne obra6tam vnimanie ,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар