Жените са сложни същества, но за да бъдат спечелени, не са необходими много трудни и сложни действия. Достатъчно е мъжете да знаят кога и как да говорят, без да са досадни и или сметнати за неискрени.

Какво искат да чуят всъщност жените в леглото, кои думи ги карат да се чувстват незаменими, прекрасни, обичани и желани? Ние ще ви дадем няколко примера, а господата най-добре да записват.

Изглеждат страхотно

Няма две мнения по въпроса, че когато една жена се чувства харесвана и желана, тя е много по-отворена за нови неща в леглото. Раздава се, старае се и сама дава идеи за разнообразяване на сексуалния живот на двойката. Единственото, което мъжът трябва да направи е да бъде мил (и искрен, разбира се), да похвали половинката си и да не спестява суперлативи за нея, особено в леглото!

Най-добрите любовници

Ако искат господата да спечелят дамата на сърцето си завинаги, това е един от сигурните и лесни начини. Не е нужно да лъжете, а просто да констатирате колко добра е в леглото, каква невероятна любовница е и това задължително ще се отрази на самочувствието й. А една признателна жена може да бъде много отзивчива в леглото...

Най-красивата жена, с която съм бил

Това е комплимент, който не само ще поласкае жената, но и ще я накара да се чувства наистина ценена и обичана. Подобна хвалба по нейн адрес може само да ви сближи и така да изпитате още по-невероятни емоции в интимен план.

Че са обичани

Две думи са достатъчни за жената, за да й поникнат ангелски криле. Досещате се за кои вълшебни думички става въпрос, нали? „Обичам те“ отваря вратите на рая и ще разберете на какво е способна една жена, когато е обичана и самата тя е влюбена.