Интимно

Как да целувате зашеметяващо

Няколко трика, за да станете истински майстори

11.12.2013г. / 16 20ч.
Илияна Николова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Целувката е, може би, най-интимният акт, който хората извършват, за да изразят обичта си и да заздравят връзката помежду си. Независимо дали целуваме детето си, любимия си, родителите си, близките или приятелите си, това е един от най-чистите и искрени начини да дадем израз на чувствата си. Независимо каква религия изповядвате или какъв цвят на кожата имате, целуването си остава универсален начин да изразите обичта си към околните.

Според статистиката влюбените двойки прекарват средно по 2 минути на ден, целувайки се. Целуването може да се разглежда дори като вид медитация, тъй като освобождава от стреса, намалява кръвното налягане и заздравява връзката между партньорите. А и кой не обича да се целува и гушка с любимия човек?

Свързани статии

Не бързайте! Целувайте бавно и нежно. Укротете езика, препускането му из цялата уста на партньора може да предизвика неприятно чувство у него. Първо докоснете устните си много бавно и леко. Това ще го накара да иска още и още. След това съвсем леко пъхнете връхчето на езика си в устата му като нежно потъркате езика си в неговия. Можете да забавите нещата още повече като целувате различни местенца около устните на партньора ви – първо горната устна, после долната, накрая ще бъдете въодушевени да преминете и към езика...

Целувката е прелюдия към физическата наслада. Започнете с добра позиция на тялото. Приближете се бавно един към друг. Може да засилите притискането на телата си все повече със задълбочаване на целувката. Не забравяйте да използвате ръцете си. Те могат да внесат допълнителна еротика като притискате все по-силно партньора си и засилвате усещането за нетърпеливост да го имате. Ще „вдигнете парата“ още като издавате леки стонове, докато целувате любимия. Това ще го влуди.

Доверието е всичко между двама влюбени. Увереният в способностите си целува винаги по-добре. Бъдете подготвени със свеж дъх и вяра, че можете да превърнете този момент във върховно изживяване. Ако изгубите увереността в способностите си, спомнете си, че партньорът ви ви целува, защото е привлечен от вас. Така че – давайте смело, обръщайте внимание на това, какво обича, какво му харесва да прави. Да съумеете да доставите удоволствие на партньора си и да се насладите на реакциите му е най-доброто нещо за увеличаване на увереността.

Импровизирайте! Целувайте навсякъде. Изучавайте тялото на любимия си с целувка. Играйте си с ушите му, погъделичкайте врата, захапете леко долната му устна. Това малко страстно пътуване из тялото му със сигурност ще подлуди любовника ви.

Страстта към целувката може да се редуцира с времето. Проучване, проведено върху хора между 40 и 70-годишна възраст показва, че при двойките, които продължават да се целуват, интимните отношения са по-дълбоки. Дори удоволствието от секса е по-голямо. Сгушването в прегръдките на партньорите и целуването за някои хора са дори по-интимен акт от самия секс. Те са признак за здравословната и пълноценна връзка между двама души.

Коментирай