Интимно

Трикове за незабравим орален секс

Как да го доведете до екстаз?

08.01.2014г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Любовната игра е тази част от секса, която помага на партньорите да опознаят не само тяхното тяло, но и това на половинката си. С докосванията и милванията се откриват най-горещите точки на възбуда и това е още една стъпка в секса, която сближава партньорите. Оралният секс е част от тази игра и може би най-интимният момент. Ето няколко съвета за това как тези моменти да се превърнат в незабравими за него.

В порно филмите често сцената с дълбокото поглъщане не винаги е лесно да се случи и в реалния живот. С дълбоко и неконтролирано движение оралният секс може да не завърши приятно и за двама ви. Затова слизайте с устни бавно по него като намерите точния момент, в който да спрете. Не забравяйте да използвате и едната си ръка, която също да движите докато устните ви го галят.

Възможно е да изпитате лек дискомфорт като напрежение в челюстта и ъгълчетата на устните. Правете кратки почивки, в които удоволствието за него няма да спре, тъй като ще продължавате да го галите нежно отгоре до долу.

Улучете точното място. Има едно специално място, наречено френулум, което е много чувствително, защото съдържа сноп от нерви. Френулумът е нежна кожна гънка намираща се в задната част на главичката на пениса. Задължително отделете време и за тази чувствителна част, която да погалите нежно с език.

Движете устните си така, сякаш облизвате разтопен сладолед.

Свързани статии

Постепенно ще усетите как възбудата нараства в него. За да удължите удоволствието му, направете кратка пауза, а след това започнете от върха на главичката му. С тази техника вие контролирате настъпването на финала. Лекото подраскване със зъби може още повече да увеличи възбудата му. И все пак правете го нежно.

Храната е често използвана при правенето на орална любов. Помислете за нещо леко, пухкаво и сладко, с което да намажете члена му.

Студеното може да го накара да настръхне максимално. Направете лека пауза като поставите между устните си кубче лед. След това нежно го целунете. Това ще го побърка.

Не забравяйте за тестисите. Те също имат нужда от нежни целувки и страстни докосвания. Финалът винаги трябва да е запомнящ се. Попитайте го къде и как би искал да свърши. И не забравяйте, докато си играете с неговия член, да му шепнете за вашите скрити сексуални желания.

Коментирай