Интимно

Разнообразяване на брака – ах, този секс!

Разбийте рутината! Ключът е в начина!

15.01.2014г. / 12 50ч.
Илияна Николова
Снимка:sxc.hu

Снимка:sxc.hu

Романтичен секс – тук можете да развихрите въображението си – свещи, аромати, вечеря, тихи разговори, превръзка на очите, защо не и хотелска стая, ако джобът ви го позволява. Това е добър подход за годишнини, „Свети Валентин“ или по всяко време, в което усещате връзката си разклатена.

Свързани статии

Секс за сдобряване – вместо да говорите чак толкова протяжно за проблемите си, по-добре се сграбчете и го направете. Ще се почувствате по-добре. След това, ако искате, обсъдете каквото имате за казване.

Приютяващ секс – когато някой от вас е тъжен или обезсърчен му дайте онова, от което има нужда. Това не е секс от съжаление, а просто начин да покажете обичта и загрижеността си. Пък и какъв по-добър начин да накарате някого да забрави за момент онова, което го мъчи?

Релаксиращ секс – през уикенда, когато се събудите и се излежавате си подарете някоя и друга ласка. Отпуснете се и закусете след това в леглото, отдайте се на блажен мързел.

Секс, пресъздаващ фантазии – вълнуващо е! Разкажете си фантазиите си, изпълнението им предизвиква по-голяма възбуда, отколкото сте си представяли. Разнообразието, което ще ви донесе този начин, ще ви сближи и отпусне още повече.

Коментирай
Свободно време