Интимно

Съвети за незабравим анален секс

Винаги използвайте лубриканти!

11.01.2014г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

По време на секс най-важното за двамата партньори е да се чувстват максимално комфортно. Това означава, че трябва да бъдат нежни и отдадени един на друг, да се съобразяват с желанията на другия и да не бързат особено, когато са решили да се позабавляват с анален секс.

Ето няколко съвета, които ще направят това изживяване незабравимо.

Уверете се, че сте в настроение

За да пристъпите към аналния секс, особено ако не сте го практикували или е рядко срещан при вас, трябва наистина да го искате. Важно е партньорът да ви предразположи не само физически, за да се отпуснете максимално.

Поддържайте ануса здрав и чист

За много дами тази тема е леко срамна, но за предпочитане е преди да пристъпите към анален секс да сте си направили клизма или да отидете до тоалетна.

Започнете с малки стъпки

В тези малки стъпки се включва любовната игра. Нека партньорът ви да стимулира и областта около ануса ви, защото там има разположени много нервни окончания. Помислете дали в играта да не включите и секс играчки, които са специални, наричат се анални разширители или анални топчета. Много дами, които рядко или по-трудно достигат до вагинален оргазъм откриват че аналният секс може да ги доведе до техния върховен момент.

Свързани статии

Задължително използвайте лубриканти

Често, когато двойките искат да се възползват от приятните изживявания на аналния секс, забравят да използват овлажнители. Задължително условие е да ги ползвате, за да предотвратите разкъсване на вътрешна или външна тъкан, а също така улесняват и проникването. За предпочитане е да използвате лубриканти на силиконова или водна основа. В повечето случаи лубрикантите на маслена основа не са съвместими с презервативите.

Партньорът ви трябва да бъде нежен

Не забравяйте да споделите на половинката си, ако досега не сте пробвали анален секс. Но дори и да сте се наслаждавали на него е добре да му напомните да действа по-бавно и да навлиза по-нежно. Често от възбуда мъжете забравят да контролират темпото и силата, с която проникват. Важно е бавното проникване, за да свикнете с усещането.

Един съвет за максимално забавление, без това да доведе до неприятни последствия.

Когато партньорът ви е проникнал в ануса и искате да преминете към вагинален секс, задължително трябва да смените презерватива. В противен случай може да получите вагинална инфекция.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Данчо от жк"Мла ( преди 9 години )
До Ивена - 29 Ивена виждам че имате опит,за това с удоволствие бих се любил с Вас....както на Вас Ви харесва. И не се страхувайте,не съм извратен или насилник!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 10 години )
Въпрос на вкус. Ако и на двамата им харесва какво лошо има? Обаче съм твърдо против някой да кара другия насила да прави нещо в леглото (без значение *** секс или нещо друго). Пробвала съм, не ми хареса. Не мисля, че ще пробвам пак, но както се казва, ще поживеем, ще видим. Мъжът ми си знае, че отзад не ми харесва и дори не ме пита, защото знае отговора. Точно с него пробвах и помни, че беше ужасно, обаче млада съм още, никой не знае какво ще ми хрумне след години. Току виж като стана на 40 да вземе, че ми се прииска да пробвам пак. Ама до тогава... има си други неща.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 13 rate down comment
IVENA ( преди 10 години )
вие не сте добре какав *** секс бе-даже свирките са извра6тение и гнусота,но ако партниора много те привли4а,браснат е и е обрязан бива и то само за 2 ,3 минутки прелудия...а аналниа секс хем боли,хем е извратен хем и сто здравословни проблема 6ти направи след време сварзани с това място и не се знае как 6те се увреди6,да не говорим,4е е допустимо само за маже с малки,а без лубрикант е немислимо ццц пове4ето жени сами си правят мажете им да не ги уважават хаха-та *** секс,та ***,свар6ваниа в уста и тн...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
18 rate up comment 9 rate down comment
Пепеляшка ( преди 10 години )
Според мен удоволствието от аналния секс е силно преувеличено и то идва от порно филмите , където някакви мацки крещят от кеф при *** проникване, но всички знаем, че го правят само за пари.За да не ме обяват за задръстена като по-млада опитах, но не искам да обяснявам какви проблеми си създадох и тогава се заклех, че повече няма да се правя на отворена и да си причинявам сама такива старадания.С повечето ми приятелки, с които съм говорила по въпроса също казват, че не им харесва този вид секс.А на мъжете, които се правят на големи разбирачи и ме убеждават колко било готино ще им кажа да пробват те да си заврат един по-голям изкуствен на онова място и да ми кажат дали им харесва, защото ако на тях не им е гот тогава откъде накъде жените трябва да се кефят.Май те напират и искат да го правят, за да се изживяват като герои от порнофилмите.Въобще порното е много подвеждащо относн как изглежда един истински секс и какво се харесва на жените.Не забравяйте, че всяка жена реагира на различни стимулации и не изключвам да има такива, които харесват аналния секс, но по мои наблюдения на повечето жени не им харесва и ако го правят то е само за да угодят на мъжете си.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 10 години )
До :): Малее развъртяха се бушоните,спокойно да не ти изхвърчат гайките.Тва от полудял народ по лошо няма...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
silviia ( преди 10 години )
3 rate up comment 1 rate down comment
:) ( преди 10 години )
до 22:Аксел, защо лъжеш?:) Ми ти не си ,,таковал,, нито едно ,,обикновено момиче,, за целия си ла.нян живот.:) Нито пък си говорил с някоя преди секса. Ти на всичките си партньорки им викаш ,,оная к.рва,,.:)В МОССАД, а вероятно и в КГБ имат пълен списък на продраните компаньонки, които си минал, обикновено само по веднъж.:) С пълните им описания на всичките ти изпълнения в леглото, на пода и не знам още къде.:) Нали ти ми разправя, че една се била нас.ала, докато си я обработвал ***?:) Не се излагай повече!:)И да - НЯМАШ СЕСТРА, и НИКОГА няма да имаш. Но вече НЯМА и лекар, на когото да разчиташ.П.С. - Порното го заглеждаме понякога заедно с мъжа ми.:) Просто да знаеш.:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
silviia ( преди 10 години )
2 rate up comment 4 rate down comment
Хаха ( преди 10 години )
До ?:): За лекарка да си..ми не си личи,по скоро си някой/я с изместен център.и да познавам такива и те са обикновени момичета с които на дълго и на широко сме приказвали на тази тема(и не е сестра ми, просто защото нямам такава.) а това че очевидно следиш късните сериали говори че не при мен е проблемът.Тук ще отговоря и на другия Симпатизант:)Единственото което може да направи един *** е да те прецака по някакъв начин,не ми пречат стига да не ми навлизат в личното пространство.Но това си остава болестно състояние на мозъка,никой не се ражда обратен.Това и "лекарката" го знае.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 4 rate down comment
Иван ( преди 10 години )
Извратена?!? Не - обикновена к?рва...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар